Dvonedeljni besplatni kurs programiranja za studente – Develop IT

Develop IT je dvonedeljni interaktivni kurs u okviru projekta “Open IT” studentske organizacije AIESEC, koji će biti održan u periodu od 23. septembra do  4. oktobra na Fakultetu organizacionih nauka. Ovaj kurs je namjenjen studentima informacionih tehnologija i obuhvataće dvije teme: mobilne aplikacije i jQuery.

Teme mobilne aplikacije i jQuery su izabrane kao dvije teme koje su trenutno najperspektivnije za razvoj softvera. Studenti će biti podijeljeni u dvije grupe od po dvanaest učesnika koji će obrađivati po jednu od navedenih tema.

Kurs je namjenjen studentima završnih godina studija (četvrta godina i postdiplomske studije), prije svega onima koji bi u narednom periodu želili da odu na AIESEC stručnu praksu u inostranstvu. Svi učesnici koji uspješno završe kurs dobiće sertifikate.

Develop IT je deo projekta Open IT, na kome je SEE ICT ove godine partner organizaciji AIESEC. Cilj ovog dijela projekta je da studentima pruži potrebno početno znanje sa kojima mogu da odu na stručnu praksu u inostranstvo gdje će da steknu dodatna iskustva i znanja.

AIESEC stručna praksa

Stručne prakse u inostranstvu obuhvataju program internacionalne razmjene studenata i se odvijaju se u 117 zemalja sveta, gdje studenti završnih godina studija imaju priliku da se lično i profesionalno razvijaju u internacionalnom okruženju kroz rad u struci.

U zavisnosti od kompanija i studenata, praksa može trajati od 2 do 18 mjeseci. Za rad u kompaniji, praktikanti dobijaju naknadu čiji je minimalni iznos u visini prosječne plate grada u kojem rade.

Aplikaciju za prijavu za Develop IT kurs možete pronaći na sledećem linku: http://aiesec.org.rs/openit-v7-0/

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Uglješa Erić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu