Dvadeset načina kako zaista da zaradite od veb sajta — predavanje u Startit Centru Vršac

Predavanje će biti održano u četvrtak, 7. februara, u 18 časova.
U četvrtak, 7. februara, sa početkom u 18 časova u Startit Centru Vršac će biti održano predavanje na kojem će Milan Milićev pričati o tome koji su sve načini danas dostupni za zaradu uz pomoć veb sajta.

Kada znate kako da kreirate dobar veb sajt, pred vama se otvaraju mnogobrojne opcije za zaradu. Na meetupu će posetioci imati priliku da saznaju koji su to sve trenutno načini najefikasniji za monetizaciju veb sajta. Takođe će na predavanju biti pojašnjene prednosti i mane svakog od ovih metoda.

Svi pristuni će imati priliku da saznaju koji su to načini zarade dokazani i pouzdani i kako odabrati određene metode u odnosu na vrstu sadržaja koji kreiraju. Uz to će biti predstavljeni i konkretni primeri iz prakse u cilju ilustracije i analize, kao i dalje motivacije.

Ovo predavanje je namenjeno svima koji se interesuju za veb dizajn, imaju svoju ideju i traže što bolji način da je monetizuju ili jednostavno žele da počnu da zarađuju uz pomoć interneta i traže inspiraciju.

Predavač

Milan Milićev  zaposlen je u digitalnoj agenciji Progressive Media na poziciji Lead Web Designer. Više od deset godina se profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Držao je mnogobrojna predavanja, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja, a takođe je aktivan član WordPress zajednice.

Prijava

Predavanje će biti održano u Startit Centru Vršac (Omladinskih brigada 17, u Milenijumu) 7. februara u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marija Egerić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu