Druženje sa Web Analytics zajednicom — meetup u Startit Centru Beograd

Meetup će biti održan u četvrtak, 27. septembra, u 18 časova.

Druženje sa Web Analytics zajednicom u beogradskom Startit Centru nastavljamo 27. septembra u 18 časova, kada će biti održan meetup na temu izgubljenih metrika i Customer database platforme.

Cilj Web Analytics zajednice jeste deljenje znanja u domenu web analitike, povezivanje ljudi kao i širenje naprednijih tema u ovoj oblasti. Želja i namera je da se deli znanje o web analitici koja ne podrazumeva samo puko gledanje standardnih izveštaja u Google analitici već i napredne načine implementacije, korišćenje R-a za eksport i analizu podataka i drugo. 

O predavačima

Predavači na drugom Web Analytics meetupu u Beogradu će biti Robert Petković i Vladimir Cuk.

U uvodnom predavanju biće više reči o takozvanim izgubljenim metrikama o kojima se slabo vodi računa, a daju jako dobar uvid u ponašanje posetilaca sajta, biće reči modelima atribucije kao i pravilnom tumačenju rezultata. Robert se prvi put susreo sa Google analitikom još kao student psihologije pre dvadeset godina, trenutno radi u kompaniji Bruketa&Žinić&Grey kao Analytics Lead.

Nakon toga posetioci će imati priliku da slušaju Vladimira, koji će pokazati interesantan case study na temu Customer database platforme kao osnove za personalizaciju korisničkog iskustva. Vladimir trenutno radi u kompaniji Wireless Media, kao Data Analytics Manager.

Prijave

Web Analytics meetup će biti održan u četvrtak, 27. septembra, u beogradskom Startit Centru (Savska 5) sa početkom od 18 časova. Prisustvo je besplatno, ali je potrebno prijaviti se putem sledeće forme.

 

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Dubravka Vilotić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu