Drugi WordPress meetup u SC Inđija — Filip Ilić, Pukka Themes

Drugi WordPress meetup u SC Inđija, ovog četvrtka sa početkom od 19č, sa Filipom Ilićem.

Drugi WordPress meetup će se održati u Startit Centru Inđija, ovog četvrtka sa početkom od 19č.

Predavanje će držati Filip Ilić, a govoriće o tome kako je ušao u svet programiranja, kako je našao prvi posao i počeo da se bavi WordPress-om. O tome kako izgleda proces pravljenja WordPress tema i koji su to elementi PHP-a koje trebamo znati da bismo se bavili WordPress-om.

Filip Ilić ima devetogogišnje iskustvo u radu sa WordPress-om i oko sto WordPress projekata iza sebe, između ostalog je primenio WordPress u izradi sajta Novaka Đokovića. Suosnivač je Pukka Themes, beogradske ekipe koja pravi WordPress teme i uspešno ih prodaje na Theme Forest-u. U poslednjih godinu dana se bavi i edukacijom kroz kurseve WordPress-a na kojima radi kao predavač.

Pridružite nam se u četvrtak, prisustvo događaju je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, a možete se prijaviti popunjavanjem ove forme:

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Jelena Vesin

Unesite termine za pretragu