Drugi WordPress meetup u SC Inđija — Filip Ilić, Pukka Themes

Drugi WordPress meetup u SC Inđija, ovog četvrtka sa početkom od 19č, sa Filipom Ilićem.

Drugi WordPress meetup će se održati u Startit Centru Inđija, ovog četvrtka sa početkom od 19č.

Predavanje će držati Filip Ilić, a govoriće o tome kako je ušao u svet programiranja, kako je našao prvi posao i počeo da se bavi WordPress-om. O tome kako izgleda proces pravljenja WordPress tema i koji su to elementi PHP-a koje trebamo znati da bismo se bavili WordPress-om.

Filip Ilić ima devetogogišnje iskustvo u radu sa WordPress-om i oko sto WordPress projekata iza sebe, između ostalog je primenio WordPress u izradi sajta Novaka Đokovića. Suosnivač je Pukka Themes, beogradske ekipe koja pravi WordPress teme i uspešno ih prodaje na Theme Forest-u. U poslednjih godinu dana se bavi i edukacijom kroz kurseve WordPress-a na kojima radi kao predavač.

Pridružite nam se u četvrtak, prisustvo događaju je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, a možete se prijaviti popunjavanjem ove forme:

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Jelena Vesin

Unesite termine za pretragu