Drugi WordPress meetup u SC Inđija — Filip Ilić, Pukka Themes

Drugi WordPress meetup u SC Inđija, ovog četvrtka sa početkom od 19č, sa Filipom Ilićem.

Drugi WordPress meetup će se održati u Startit Centru Inđija, ovog četvrtka sa početkom od 19č.

Predavanje će držati Filip Ilić, a govoriće o tome kako je ušao u svet programiranja, kako je našao prvi posao i počeo da se bavi WordPress-om. O tome kako izgleda proces pravljenja WordPress tema i koji su to elementi PHP-a koje trebamo znati da bismo se bavili WordPress-om.

Filip Ilić ima devetogogišnje iskustvo u radu sa WordPress-om i oko sto WordPress projekata iza sebe, između ostalog je primenio WordPress u izradi sajta Novaka Đokovića. Suosnivač je Pukka Themes, beogradske ekipe koja pravi WordPress teme i uspešno ih prodaje na Theme Forest-u. U poslednjih godinu dana se bavi i edukacijom kroz kurseve WordPress-a na kojima radi kao predavač.

Pridružite nam se u četvrtak, prisustvo događaju je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, a možete se prijaviti popunjavanjem ove forme:

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Jelena Vesin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu