Drugi WordPress meetup u SC Inđija — Filip Ilić, Pukka Themes

Drugi WordPress meetup u SC Inđija, ovog četvrtka sa početkom od 19č, sa Filipom Ilićem.

Drugi WordPress meetup će se održati u Startit Centru Inđija, ovog četvrtka sa početkom od 19č.

Predavanje će držati Filip Ilić, a govoriće o tome kako je ušao u svet programiranja, kako je našao prvi posao i počeo da se bavi WordPress-om. O tome kako izgleda proces pravljenja WordPress tema i koji su to elementi PHP-a koje trebamo znati da bismo se bavili WordPress-om.

Filip Ilić ima devetogogišnje iskustvo u radu sa WordPress-om i oko sto WordPress projekata iza sebe, između ostalog je primenio WordPress u izradi sajta Novaka Đokovića. Suosnivač je Pukka Themes, beogradske ekipe koja pravi WordPress teme i uspešno ih prodaje na Theme Forest-u. U poslednjih godinu dana se bavi i edukacijom kroz kurseve WordPress-a na kojima radi kao predavač.

Pridružite nam se u četvrtak, prisustvo događaju je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, a možete se prijaviti popunjavanjem ove forme:

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Jelena Vesin

Unesite termine za pretragu