Drugi LinkedIn Local događaj u Startit Centru Novi Sad

Drugi LinkedIn Local događaj biće održan 18. aprila do 18 časova.

Jelena Voćkić - 8. April, 2019.

U četvrtak, 18. aprila, od 18 časova će u Startit Centru Novi Sad biti održan #LinkedInLocal Novi Sad #2. Cilj ovog događaja je da okupi biznis zajednicu Novog Sada i održavaće se jednom mesečno. Na LinkedIn Local događaju ideja je da se online poznanstva prenesu u offline svet.

Šta publika može da očekuje na ovom događaju?

Jedini cilj #LinkedInLocal događaja je da pomogne učesnicima događaja da upoznaju osobe koji se kriju iza LinkedIn profila, te su povezivanje i umrežavanje jedini ciljevi. Prvih sat vremena je predviđeno za panel diskusiju na temu ‚‚Kako biti primećen na LinkedInu”. Panelisti drugog LinkedIn događaja daće konkretne savete i trikove kako biti primećeniji na LinkedInu.

Nakon panela, publiku očekuje i deo za networking u okviru koga svaka osoba ima priliku da priđe bilo kome, od panelista do prisutnih u publici, upozna se sa novom osobom, pita za savet, i, zašto da ne, pronađete nove partnere i saradnike.

Teme koje će se obrađivati na drugom LinkedIn Local događaju su:

 1. LinkedIn (da ili ne) — kako postaviti očekivanja
 2. Na koje stvari obratiti pažnju prilikom kreiranja/optimizacije profila
 3. Kako optimizovati newsfeed iliti kako LinkedIn algoritam utiče na nas?
 4. Kako odabrati ljude sa kojima se povezujemo i kako ih naći?
 5. Kako pokrenuti konverzaciju?
 6. Kako naći teme za kreiranje sadržaja?
 7. Kako odabrati pravi sadržaj za vas i vašu ciljnu grupu?
 8. Kako pisati postove koji sadrže samo tekst?
 9. Kako kreirati video sadržaj?
 10. Kakve fotke deliti?
 11. Automatizacija — kako uštedeti vreme i repostovati postojeći sadržaj?
 12. Zašto je važno postavljati pitanja?
 13. Tagovanje ljudi u komentarima — da ili ne?
 14. Kako koristiti insights na pravi način (uz osvrt na LinkedIn Premium)?
 15. Linkedin kao platforma za edukaciju
 16. Linkedin kao platforma za nalaženje posla
 17. Grupe na LinkedInu

Kome je namenjen događaj?

Predavanje je namenjeno svima koji su zainteresovani za temu, kao i svim korisnicima LinkedIna, ali i onima koji žele da se pridruže ovoj mreži.

Panelisti

Tamara Čeman je većinu svojih 11 godina iskustva u marketingu stekla na međunarodnom tržištu. U svojoj karijeri, imala je prilike da radi za najveća imena softverske industrije, ali i kao konsultant za startape u ranom stadijumu razvoja. Trenutno je Marketing Lead u američkoj kompaniji Uscreen, platformi za video monetizaciju.

Željko Crnjaković je internet preduzetnik i osnivač agencije za kreiranje digitalnog sadržaja Solutium, ali ujedno i koordinator InfostudHuba i Startit Centra Subotica. Tokom poslednjih šest godina radio je sa nekoliko internacionalnih kompanija, gde je pored projekt menadžmenta vodio odeljenja prodaje i produkcije.

Milan Milićev se više od 10 godina bavi poslovanjem putem interneta i pomaže firmama da zauzmu svoje zapaženo mesto u online prostoru. Trenutno radi u firmi Progressive Media kao Lead Web Designer.

Nebojša Savičić je freelance motion dizajner sa strašću da nalazi značaj koji se krije iza svakog frejma. Specijalnost mu je sleek motion motivisan gemertijskim oblicima.

Organizatori

Domaćin LinkedIn Local Novi Sad događaja je Nemanja Živković. Svi zainteresovani koji žele da doprinesu organizaciji nekih od budućih okupljanja mogu slobodno da kontaktirati domaćina LinkedIn Local Novi Sad događaja preko LinkedIna.

Prijava

LinkedInLocal događaj će biti održan 18. aprila od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna prijava putem ovog linka.

*Ukoliko želiš da se priključiš LinkedIn lokal zajednici i upoznaš nove ljude, prijavi se i podeli iskustva i znanja koja je tebi LinkedIn mreža donela. Fokus LinkedIn lokal zajednice jeste da svi članovi zajednice kreiraju lični brend i koriste LinkedIn na pravi način.