Drugi Ignite meetup u novosadskom Startit Centru

Događaj će se održati u utorak, 15. maja u 19 časova.

Tema drugog Ignite meetupa biće aktivizam, sa sloganom „Mi zajedno možemo sve”. Ovom prilikom publika će moći da čuje zanimljive i inspirativne govornike koji svojim ličnim primerom i akcijama menjaju svoje okruženje na bolje.

Ignite je inače globalni pokret držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da se nove ideje predstave publici u neformalnom okruženju. Kao događaj, prvi put je održan u Sijetlu 2006. godine. Za veoma kratko vreme postao je internacionalni fenomen.

Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta — svuda po istim jednostavnim pravilima: svako ima pravo da se prijavi kao učesnik Ignite-a, prezentacije traju po pet minuta, svaka prezentacija se sastoji od po 20 PowerPoint slajdova, slajdovi se automatski smenjuju na svakih 15 sekundi, a prezenter nema kontrolu nad menjanjem slajdova.

Prijava

Događaj će se održati u utorak, 15. maja u 19 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo događaju je besplatno, a prijava se vrši putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
tradecore-75-1.png

TradeCore

Everything your brokerage needs in one place.

Svakog dana se na svetskom finansijskom tržištu obavi ogroman broj transakcija. Međutim, većina brokera i dalje radi na zastarelim i neadekvatnim sistemima - naša misija je da to promenimo. TradeCore kreira (stvara) proizvode koji brokerima olakšavaju upravljanje klijentima, dajući im centralizovan sistem sa intuitivnim i modernim interface-om.

Miloš Aleksić

NAPISAO/la članak     9. maja, 2018.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu