Drugi besplatni kurs JavaScripta u Startit Centru Inđija

Kurs počinje 19. novembra i traje četiri nedelje, dva tročasa nedeljno. Predavanja će se održavati naredne četiri subote.

U Startit Centru Inđija će se u toku naredne četiri nedelje održati drugi po redu besplatan kurs JavaScripta. Pozivamo sve koji žele da nauče da programiraju u ovom programskom jeziku da se prijave.

Uslovi za učešće na kursu:

Tražimo kandidate koji:

  • su u prilici da prisustvuju baš svakom času koji se organizuje
  • znaju da koristite računar, i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu
  • imaju osnovno znanje engleskog jezika
  • mogu da odvoje 10 sati tokom svake od četiri nedelje trajanja kursa za domaće zadatke i vežbanje
  • će uvažavati rad na času, predavače i druge polaznike
  • će kao zalog priložiti 5.000 dinara; zalog se vraća svima koji prisustvuju svim terminima i koji rade domaće zadatke

Dodatak: zalog je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije; biće uplaćen u vaše ime Domu za decu i omladinu Moša Pijade. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom. Do sada na prethodna dva kursa koja smo organizovali niko nije ostao bez zaloga, svedočanstva možete videti i u komentarima na ovom linku

Kurs počinje 19. novembra i traje četiri nedelje, dva tročasa nedeljno. Predavanja će se održavati naredne četiri subote i nedelje sa početkom od 10 časova.

Kurs će voditi Dušan Stanković, JavaScript developer sa dugogodišnjim iskustvom i mentor na našem prvom kursu web programiranja.

Prijave su otvorene do 17. novembra i možete se prijaviti koristeći formu ispod. Tokom 18. novembra ćemo obaviti selekciju i obavestiti vas da li ste primljeni.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Jelena Vesin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu