Drugi besplatni kurs JavaScripta u Startit Centru Inđija

Kurs počinje 19. novembra i traje četiri nedelje, dva tročasa nedeljno. Predavanja će se održavati naredne četiri subote.

Jelena Vesin - 15. Novembar, 2016.

U Startit Centru Inđija će se u toku naredne četiri nedelje održati drugi po redu besplatan kurs JavaScripta. Pozivamo sve koji žele da nauče da programiraju u ovom programskom jeziku da se prijave.

Uslovi za učešće na kursu:

Tražimo kandidate koji:

Dodatak: zalog je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije; biće uplaćen u vaše ime Domu za decu i omladinu Moša Pijade. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom. Do sada na prethodna dva kursa koja smo organizovali niko nije ostao bez zaloga, svedočanstva možete videti i u komentarima na ovom linku

Kurs počinje 19. novembra i traje četiri nedelje, dva tročasa nedeljno. Predavanja će se održavati naredne četiri subote i nedelje sa početkom od 10 časova.

Kurs će voditi Dušan Stanković, JavaScript developer sa dugogodišnjim iskustvom i mentor na našem prvom kursu web programiranja.

Prijave su otvorene do 17. novembra i možete se prijaviti koristeći formu ispod. Tokom 18. novembra ćemo obaviti selekciju i obavestiti vas da li ste primljeni.