Druge Agilne priče u Startit Centru Novi Sad

Događaj će biti održan u sredu, 13. marta, od 18 do 20:30 časova.

Jelena Voćkić - 4. Mart, 2019.

Agile Coaching Srbija organizuje drugu u nizu Agilnu priču koja će biti održana 13. marta u Startit Centru Novi Sad. Ideja ovih meetupa je da se putem iznošenja izvesnog problema, prepreke ili teme, zajednički dođe do novih saznanja i izvesnih predloga rešenja.

Cilj ovog događaja jeste širenje i razmena znanja. Teme koje se obrađuju na Agilnim pričama su otvorene i u najvećoj meri se tiču agilnih metoda koje pomažu unapređenju procesa rada u raznim preduzećima.

Svi učesnici meetupa će ujedno biti i kreatori određenih tema, koji se na počektu događaja definišu. Predložen format za diskusiju je “1-2-4” koji je samo jedan od mnogih tehnika koje pripadaju “liberating structure” formatu za otvorenu diskusiju. Kroz ovaj proces, učesnici meetupa će imati prilike da dele ne samo svoja viđenja, nego i razne prakse, načine fasilitacije, lična iskustva i primere, i na ovaj način će učiti jedni od drugih.

Poslednje i najvažnije, na Agilnim pričama svi učesnici će imati priliku da se kroz zajednički rad upoznaju, druže i zabave jedni sa drugima. 

Kome je događaj namenjen?

Meetup je namenjen svim Agilistima, onima koji imaju neku temu na umu ili onima koji žele da čuju druga iskustva i mišljenja.

Predavači

Prijava

Meetup će biti održan 13. marta (sreda) u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2) od 18 do 20:30 časova. Učešće na radionici je besplatno, ali je prijava putem ovog linka obavezna.

Maksimalan broj učesnika na ovom događaju je 30, a rok za prijavu je 11. mart 2019, do 12h.