Doživi virtuelnu realnost — VR showcase u Startit Centru Inđija

Showcase će biti održan 21. decembra od 14 do 17 časova.

Dragana Čvoro
16/12/2019

U subotu, 21. decembra, u periodu od 14 do 17 časova u Startit Centru Inđija biće održan VR showcaseShowcase je prilika za sve zainteresovane da se informišu i isprobaju različite aplikacije VR tehnologije.

Virtuelna realnost može dovesti do novih uzbudljivih otkrića koja utiču na svakodnevni život, bilo da je nešto opasno, skupo ili nepraktično da uradimo u stvarnosti. Ekipa iz Pixels2Pixels tima će biti tu da učesnicima pomogne da dožive virtuelnu realnost, kao i da odgovori na sva pitanja koja su vezana za ovu tehnologiju.

Događaj je namenjen posetiocima svih uzrasta.

O predavaču

Đorđe Đorđić je diplomirani inženjer računarske grafike, co-worker Startit Centra Šabac i osnivač digitalne agencije Pixels2Pixels, koja se bavi izradom kreativnih digitalnih resenja poput VR i AR aplikacija, 3D modela i 3D Animacija, grafičkog dizajna, veb dizajna i developmenta. Pobednici su prvog VR Hakatona u Inđiji nakon kog su nastavili sa razvojem aplikacije sa kojom su zauzeli prvo mesto. Počeli su kao freelance individualci, a sada kao tim preuzimaju veće projekte na sebe. Krajem septembra uspešno su završili VR aplikaciju u kojoj je predstavljen grad Šabac iz 15. veka, koja je sada deo stalne postavke Narodnog muzeja Šabac.

Prijave

Showcase je zakazan za subotu, 21. decembar, od 14 do 17 časova u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Ulaz je besplatan uz prijavu putem forme.

Dragana Čvoro

Objavio/la članak.

ponedeljak, 16. Decembar, 2019.

IT Industrija

🔥 Najčitanije