Doživi virtuelnu realnost — treći VR showcase u Startit Centru Zrenjanin

Showcase će biti održan 23. oktobra od 14 do 19 časova.

U sredu, 23. oktobra u periodu od 14 do 19 časova, biće održan treći po redu VR showcase u Startit Centru Zrenjanin. Showcase je prilika za sve zainteresovane da rezervišu svojih 15 minuta i isprobaju različite aplikacije VR tehnologije.

Virtuelna realnost može dovesti do novih uzbudljivih otkrića koja utiču na naš svakodnevni život, bilo da je nešto opasno, skupo ili nepraktično da bude urađeno u stvarnosti. Domaćin, Željko Kovač će biti tu da učesnicima pomogne da dožive virtuelnu realnost, kao i da odgovori na sva pitanja koja su vezana za ovu tehnologiju.

Događaj je namenjen posetiocima svih uzrasta.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Domaćin

Željko Kovač je student Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin”. Od 2017. godine se aktivno bavi VR tehnologijom i autor je na portalu Virtuelna stvarnost.

Prijava

Showcase je zakazan za sredu, 23. oktobra, od 14 do 19 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat). Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se zainteresovani prijave putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

milicamilojkov

NAPISAO/la članak     16. oktobra, 2019.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu