U utorak, 27. avgusta u periodu od 14 do 18 časova, biće održan drugi VR showcase u Startit Centru Zrenjanin. Showcase je prilika za sve zainteresovane da rezervišu svojih 15 minuta i isprobaju različite aplikacije VR tehnologije.

Virtuelna realnost može dovesti do novih uzbudljivih otkrića koja utiču na naš svakodnevni život, bilo da je nešto opasno, skupo ili nepraktično da uradimo u stvarnosti. Domaćin, Željko Petrušić će biti tu da učesnicima pomogne da dožive virtuelnu realnost, kao i da odgovori na sva pitanja koja su vezana za ovu tehnologiju.

Događaj je namenjen posetiocima svih uzrasta.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Domaćin

Željko Petrušić je veb developer u agenciji Progressive Media. Od 2012. godine se aktivno bavi izradom veb-sajtova i Google Adwordsom. Jedan je od osnivača portala Virtuelna Stvarnost i do sada je držao nekoliko predavanja na temu primene VR-a.

Prijava

Showcase je zakazan za utorak, 27. avgust od 14 do 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat). Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se zainteresovani prijave putem ove forme.