Doživi virtuelnu realnost — drugi VR showcase u Startit Centru Zrenjanin

Showcase će biti održan 27. avgusta, od 14 do 18 časova.

U utorak, 27. avgusta u periodu od 14 do 18 časova, biće održan drugi VR showcase u Startit Centru Zrenjanin. Showcase je prilika za sve zainteresovane da rezervišu svojih 15 minuta i isprobaju različite aplikacije VR tehnologije.

Virtuelna realnost može dovesti do novih uzbudljivih otkrića koja utiču na naš svakodnevni život, bilo da je nešto opasno, skupo ili nepraktično da uradimo u stvarnosti. Domaćin, Željko Petrušić će biti tu da učesnicima pomogne da dožive virtuelnu realnost, kao i da odgovori na sva pitanja koja su vezana za ovu tehnologiju.

Događaj je namenjen posetiocima svih uzrasta.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Domaćin

Željko Petrušić je veb developer u agenciji Progressive Media. Od 2012. godine se aktivno bavi izradom veb-sajtova i Google Adwordsom. Jedan je od osnivača portala Virtuelna Stvarnost i do sada je držao nekoliko predavanja na temu primene VR-a.

Prijava

Showcase je zakazan za utorak, 27. avgust od 14 do 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat). Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se zainteresovani prijave putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Marijana Milićev

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu