Do 90.000 evra da razviješ svoj biznis - prijavi se na RawMaterials startap akcelerator

Rok za prijavu je 3. mart.

milicamilojkov
18/02/2021

EIT RawMaterials, ogranak Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju u oblasti metala, minerala i naprednih materijala poziva sve inovatore i startape u ovoj oblasti da se prijave na RawMaterials startap akcelerator koji će im pomoći da izbace svoje rešenje na tržište.

Ukoliko imate inovativno rešenje koje bi unapredilo i pomoglo sektoru u oblasti metala, minerala i naprednih materijala, prijavite se za program podrške Evropskog instituta i budite deo ove široke mreže.

RawMaterials Accelerator se sastoji iz tri faze. Svaka faza ima specifične ciljeve, procese, finansiranja i vremenske raspone. Tokom programa timovi dobijaju podršku u vidu grupnog i individualnog mentorskog rada, kao i uključivanja u lokalne i nacionalne ekosisteme. 

Cilj ovog akceleratora je da pomogne startapima da se razviju kako bi mogli što brže da pomognu ovoj industriji i postanu veliki igrači u polju metala, minerala i naprednih materijala. 

Faze programa

Timovi će biti predstavljeni potencijalnim kupcima iz partnerske mreže EIT RawMaterials koji su spremni da usvoje inovativna rešenja.

Tematski okviri

Kome je namenjeno?

Poziv je namenjen timovima koji su u fazi razvijanja tehnologije (TRL 4-6) u sklopu tematskih okvira RawMaterials, smatraju da imaju inovativnu ponudu i vide priliku za dalji razvoj.

Prijava

Zainteresovani timovi se mogu prijaviti na program gde mogu dodatno da uče o poslovnom razvoju, rade sa mentorima, imaju prilike da validiraju i testiraju svoj proizvod u industriji i osvoje vredne nagrade. 

Rok za prijavu je 3. mart putem linka.

Za sva dodatna pitanja o samom programu i prijavama, možete nas kontaktirati na [email protected]. Toplo savetujemo sve zainteresovane timove da nam se prethodno jave kako bismo im pomogli oko apliciranja.

milicamilojkov

Objavio/la članak.

četvrtak, 18. Februar, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije