DIY Marketing radionica u novosadskom Startit Centru

DIY Marketing Radionica je namenjena mikro-startapima, startapima i malim kompanijama u ranom stadiumu razvoja, kao i onima koji žele da promene i unaprede svoje prisustvo na tržištu.

Marija Savić - 30. Avgust, 2018.

Ove jeseni u novosadskom Startit Centru će biti održana besplatna radionica na  kojoj će posetioci moći da nauče više o DIY (Do it yourself) marketingu i na koji način uz pomoć njega mogu da unaprede svoje poslovanje.

DYI marketing radionica kroz kombinaciju razgovora i praktičnih vežbi stvora jasnu sliku o potrebama, namenama i koristima marketinga. Cilj radionice je da svim prisutnima obezbedi odmah upotrebljive strategije za praktičnu primenu i time pomogne razvoju stabilnog i održivog poslovanja.

Učesnici radionice će imati priliku da nauče:

  1. Kako se postaviti na tržištu
  2. Kako izgraditi zdravo i održivo prisustvo
  3. Uticaj konkurencije i trendova na vaše poslovanje
  4. Kako pravilno komunicirati sa ciljnom grupom

Više o radionici možete pročitati ovde.

Kome je namenjena ova radionica?

DIY Marketing Radionica je namenjena mikro-startapima, startapima i malim kompanijama u ranom stadiumu razvoja, kao i onima koji žele da promene i unaprede svoje prisustvo na tržištu.

Ova radionica je otvorena za sve zainteresovane individualce, a najviše će doprineti osobama koje vode ili praniraju da pokrenu svoj posao, kao i onima sa namerom da se postave i ojačaju na bilo kom tržištu. Stečene veštine se mogu primeniti kako na domaće, tako i na strano tržište i bez sumnje će pomoći u izgradnji i unapređenju Vašeg poslovanja.

Agenda  

10:00 — 12:00 — Razgovor o marketingu: vrste marketinga i gde se marketing uklapa u vaš posao

12:00 — 13:00 — Pauza za ručak

13:00 — 18:00 — Razvijanje marketng plana i strategije: razumevanje tržišta, konkurencije i kako to  iskoristiti u svoju korist

10:00 — 12:00 — Komunikacija s tržištem: ko, kome, kako i zašto?

12:00 — 13:00 — Pauza za ručak

13:00 — 18:00 — Komunikacija s tržištem: poruka, sadržaj i kanali distribucije

O predavaču

Tamara Čeman je marketing ekspert, preduzetnik i konsultant sa 10 godina iskustva na međunarodnom tržištu.

Rodom iz Novog Sada, veliko iskustvo je stekla radeći za globalne korporacije, gradeći i vodeći regionalne marketing projekte. Posle velikog broja uspešno lansiranih i izgrađenih projekata, 2015. odlučuje da svoje iskustvo primeni u startap areni.

Sada Tamara radi kao marketinški konsultant i pomaže kompanijama da izgrade kredibilne i uspešne brendove.

Prijava

DIY Marketing Radionica u organizaciji Startit Centra u Novom Sadu je besplatna i otvorena za sve zainteresovane pojedince koji aktivno vode svoj posao, učestvuju u formiranju marketinga ili planiraju da pokrenu svoj posao u bliskoj budućnosti.

Zbog velikog interesovanja, odlučili smo da organizujemo radionicu u alternativnim datumima tokom narednih meseci. Broj mesta je ograničen, a kako bi se uverili da je ova radionica savršena za Vas, uz prijavu je potrebno popuniti kratku anketu, radi boljeg razumevanja svakog učesnika. Prijavu možete popuniti ovde.