Digitalni učitelj #2 — trodnevni kurs za učitelje i učiteljice u Startit Centru Šabac

Cilj kursa je podizanje tehničkih kompetencija učiteljica i učitelja kroz pet konkretnih oblasti kako bi im stečena znanja i veštine olakšale svakodnevni rad u školi.

Una Gemović - 23. Oktobar, 2019.

Startit Centar Šabac u saradnji sa srednjom Tehničkom školom iz Šapca realizovaće inicijativu „Digitalni učitelj”. Projekat podrazumeva trodnevni kurs namenjen zaposlenima Osnovnih škola „Stojan Novaković” i „Sveti Sava” iz Šapca. Obuku će održati učenici Tehničke škole uz pomoć i koordinaciju profesora informatike Milana Živkovića.

Cilj kursa je podizanje tehničkih kompetencija učiteljica i učitelja kroz pet konkretnih oblasti kako bi im stečena znanja i veštine olakšale svakodnevni rad u školi. Sam kurs je kreiran i biće realizovan od strane srednjoškolaca koji će ovim iskustvom steći neke od veština kao što su timski rad, veštine prezentovanja, projektni menadžment i profesionalna orijentacija kroz praktičan rad.

Oblasti koje su obuhvaćene kursom:

Osnovni nivo:

Srednji nivo:

Uslovi za učešće na kursu

Polaznici bi trebalo da:

Termini

Kurs je osmišljen u vidu trodnevnih dvočasa od po 45 minuta sa 15 minuta pauze, a biće održan u prostorijama Startit Centra u Šapcu, u ulici Karađorđeva 27, I sprat, u zgradi Navipa.

Termini su sledeći:

Prijava

Kurs je besplatan, a zainteresovani mogu da se prijave putem ove forme, najkasnije do petka, 25. oktobra.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa