Digitalni marketing 101 — predavanje u Startit Centru Zrenjanin

Meetup će biti održan 11. oktobra u 18 časova.

Sledećeg četvrtka, 11. oktobra, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin će biti organizovan meetup, a gost će ponovo biti Milan Milićev. On će ovog puta pričati o osnovama digitalnog marketinga i značenju najčešće korišćenih marketinških termina.

Digitalni marketing, poznat i kao online marketing, predstavlja krovni pojam za sve marketinške i angažovane aktivnosti koje se vrše putem onlajn medijskih kanala. Uloga digitalnog marketinga je da vam pomogne da vas klijenti lako pronađu, da budete primećeni i da posetioce pretvorite u kupce. Svet digitalnog marketinga ume da bude konfuzan zbog čudnih termina za pojmove i strategije, ali kada se jednom nauči ‚‚jezik” kojim marketari govore, mogu da se unaprede marketinške aktivnosti i ostvare bolji rezultati. Tokom predavanja predavač će proći kroz neke od najčešćih marketinških termina i kroz primere bliže objasniti njihovo značenje.

Predavanje je namenjeno svima koji se već bave marketingom, imaju svoj manji biznis, rade preko interneta ili žele da nauče više.

Predavač

Milan Milićev se više od 10 godina bavi poslovanjem putem interneta i pomaže firmama da zauzmu svoje zapaženo mesto u online prostoru. Trenutno radi u firmi Progressive Media kao Lead Web Designer.

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin  (Trg slobode 7, na prvom spratu) 11. oktobra u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.

 

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Marijana Milićev

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu