Digital ne voli racionalnog kupca — meetup u novosadskom Startit Centru

Predavanje na temu „Digital ne voli racionalnog kupca” biće održano 12. juna od 18 časova.

Jelena Voćkić - 24. Maj, 2019.

U Startit Centru Novi Sad, 12. juna u 18 časova će biti održano predavanje na temu „Digital ne voli racionalnog kupca”. Ljudski um ima izvanredne sposobnosti adaptacije i učenja, što nas dovodi do pitanja kakva je realacija imeđu našeg mozga i digitalnog okruženja u kojem boravimo u proseku 30 minuta (koje priznajemo) svakog dana.

Neke od tema koje će biti obrađene na ovom događaju su:

Predavanje će proći kroz proces kreiranja komunikacione strategije digitalnog marketinga koja će se bazirati na primerima dokazanih metoda koje utiču na ljudsko ponašanje.

Predavačica

Jelena Veinović Stevanović je strastveno zaljubljena u marketing, slobodu i velike ciljeve. Uživa da povezuje ljude i razgovara o idejama. Obožava da čita knjige, pozorište i putovanja. Danju se bavi korporativnim komunikacijama, a noću digitalom. Ponosna vlasnica diplome FON-a. Veruje da je život bez stvaranja dosadan i da se bogatstvo meri prijateljima. Doktorantkinja na trećoj godini s željom da otključa najveću tajnu univerzuma — ljudski um. Aktivistkinja već jednu celu deceniju. Piše blog o digitalnom ponašanju: neuromind.digital.

Prijava

Predavanje na temu „Digital ne voli racionalnog kupca” će biti održano 12. juna od 18 časova do 20 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijava neophodno putem ovog linka.