Transmedia, VR i metričko digitalno rešenje u fokusu prvog meetupa „Digitalni mediji 101″

Prvi u nizu događaja posvećenih digitalnim medijima će biti održan 20. juna u 18 časova.

Tanja Marin - 18. Jun, 2019.

Impact Hub je pokrenuo serijal meetupa posvećenih digitalnim medijima pod nazivom „Digitalni mediji 101″, a prvi će biti održan 20. juna u 18 časova. Ovog četvrtka predavači će se baviti temama poput transmedia, VR-a i metričkog digitalnog rešenja.

Digitalni mediji 101 meetup predstavlja seriju događaja koji svakog četvrtka okupljaju startape, kompanije, preduzetnike i umetničke studije koji u savremenoj praksi digitalnih medija ostvaruju uspehe. Većina praksi o kojima će biti reči i o kojima će učesnici učiti su bile samo zamisao pre deset godina, a većina se razvija i napreduje u svakom datom momentu.

U okviru prvog meetup pristutni će imati priliku da saznaju:

Specijalan fokus biće na profesionalnim transformacijama i tranzicijama. S kojim su to znanjima i veštinama predavači počeli, koja su im to prethodna znanja koristila, a koja su to sasvim nova znanja i veštine neophodne kako bi razvijali prakse u oblasti digitalnih medija.

Predavači

Na prvom meetup događaju u serijalu ugostićemo tri osnivača iz sledećih inovativnih praksi:

Od njih će gosti saznati kako se na polju digitalnih medija razvija ideja, proizvod i rešenje, kako se bira i vodi tim, kako se upravlja procesima razvoja, kako se biraju partnerstva i ostvaruju potencijalne investicije.

Prijava

Meetup Digitalni mediji 101 će biti održan 20. juna u 18 časova u Impact Hubu (Makedonska 21). Svi zainteresovani svoje mesto na ovom besplatnom događaju mogu rezervisati popunom ovog formulara.