Transmedia, VR i metričko digitalno rešenje u fokusu prvog meetupa „Digitalni mediji 101″

Prvi u nizu događaja posvećenih digitalnim medijima će biti održan 20. juna u 18 časova.

Impact Hub je pokrenuo serijal meetupa posvećenih digitalnim medijima pod nazivom „Digitalni mediji 101″, a prvi će biti održan 20. juna u 18 časova. Ovog četvrtka predavači će se baviti temama poput transmedia, VR-a i metričkog digitalnog rešenja.

Digitalni mediji 101 meetup predstavlja seriju događaja koji svakog četvrtka okupljaju startape, kompanije, preduzetnike i umetničke studije koji u savremenoj praksi digitalnih medija ostvaruju uspehe. Većina praksi o kojima će biti reči i o kojima će učesnici učiti su bile samo zamisao pre deset godina, a većina se razvija i napreduje u svakom datom momentu.

U okviru prvog meetup pristutni će imati priliku da saznaju:

 • Kako izgleda poslovanje u ovim novim sferama?
 • Kako se upravlja umetničkim i kreativnim procesima u novim tehnologijama?
 • Koje su to nadolazeće profesije koje digitalni mediji zahtevaju i promovišu?
 • Koja su to znanja i veštine koje su neophodne za uspeh u digitalnim medijima?
 • Kako izgleda spoj softverskog rešenja, pripovedanja (engl. storytelling) i korisničkog iskustva u novoj vrsti proizvoda?

Specijalan fokus biće na profesionalnim transformacijama i tranzicijama. S kojim su to znanjima i veštinama predavači počeli, koja su im to prethodna znanja koristila, a koja su to sasvim nova znanja i veštine neophodne kako bi razvijali prakse u oblasti digitalnih medija.

Predavači

Na prvom meetup događaju u serijalu ugostićemo tri osnivača iz sledećih inovativnih praksi:

 • Igor Simić, transmedia studio Demagog
 • Dejan Nikolić, startap Content Insights
 • VR Labs

Od njih će gosti saznati kako se na polju digitalnih medija razvija ideja, proizvod i rešenje, kako se bira i vodi tim, kako se upravlja procesima razvoja, kako se biraju partnerstva i ostvaruju potencijalne investicije.

Prijava

Meetup Digitalni mediji 101 će biti održan 20. juna u 18 časova u Impact Hubu (Makedonska 21). Svi zainteresovani svoje mesto na ovom besplatnom događaju mogu rezervisati popunom ovog formulara.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Tanja Marin

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu