Devops problemi, rešenja i diskusije na XX Startit Meetupu

Rezervišite sledeći utorak, 3. mart od 18h za prvo okupljanje devops zajednice u Domu Omladine u Beogradu — prijavite se koristeći formu na dnu posta.

Naredni, dvadeseti po redu Startit Meetup organizujemo narednog utorka, 3. marta, u sali Amerikana Doma Omladine u Beogradu, s početkom od 18h.

Juče smo imali to zadovoljstvo da najavimo Devops Days, konferenciju o, naravno, devops temama, koja se u Ljubljani održava u aprilu.Organizatori konferencije su prihvatili naš poziv da dođu do Beograda i upoznaju se sa lokalnom devops zajednicom, tako da ćete naredne nedelje imati priliku da upoznate i čujete Teu Klemen i Andreja Serdeliuća.

Devops kultura

Pored njih ćemo čuti i Tomasa Zvonimira, senior software engineera iz Performance technologies, najveće online advertising firme na nemačkom tržištu koja ima veliku dev i dizajn kancelariju u BGu.

Toma će nam pričati o continuous delivery i devops izazovima koji prate petabyte scale data-driven biznis.

Ključni izazov koji se ovoj ekipi nameće je evolucija proizvoda koja mora da bude brza, efikasna i transparentna svim nivoima, od developera do ne-tehničkog osoblja, a koji rešavaju kroz kulturu vlasništva nad proizvodom.

Open space diskusije

Tea i Andrei za Beograd spremaju format koji se pokazao uspešnim na slovenačkoj sceni — open space diskusiju gde će prisutni izabrati najinteresantnije teme i razmenjivati svoja iskustva i lekcije iz svakodnevnog rada.

Do sada nismo imali ovakav format na nekom od događaja, ali nam gosti kažu da je super-strava u praksi i da bude vrlo interesantno i vredno učesnicima, pa jedva čekamo da ga isprobamo i u Beogradu.

Prijave

Očekujemo da ceo događaj traje otprilike sat ipo (pola sata prezentacija, sat vremena diskusije). Prijavite se ovde za učešće (kao i uvek ulaz je besplatan):

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Vukašin Stojkov

Unesite termine za pretragu