Devops problemi, rešenja i diskusije na XX Startit Meetupu

Rezervišite sledeći utorak, 3. mart od 18h za prvo okupljanje devops zajednice u Domu Omladine u Beogradu — prijavite se koristeći formu na dnu posta.

Vukašin Stojkov
25/02/2015

Naredni, dvadeseti po redu Startit Meetup organizujemo narednog utorka, 3. marta, u sali Amerikana Doma Omladine u Beogradu, s početkom od 18h.

Juče smo imali to zadovoljstvo da najavimo Devops Days, konferenciju o, naravno, devops temama, koja se u Ljubljani održava u aprilu.Organizatori konferencije su prihvatili naš poziv da dođu do Beograda i upoznaju se sa lokalnom devops zajednicom, tako da ćete naredne nedelje imati priliku da upoznate i čujete Teu Klemen i Andreja Serdeliuća.

Devops kultura

Pored njih ćemo čuti i Tomasa Zvonimira, senior software engineera iz Performance technologies, najveće online advertising firme na nemačkom tržištu koja ima veliku dev i dizajn kancelariju u BGu.

Toma će nam pričati o continuous delivery i devops izazovima koji prate petabyte scale data-driven biznis.

Ključni izazov koji se ovoj ekipi nameće je evolucija proizvoda koja mora da bude brza, efikasna i transparentna svim nivoima, od developera do ne-tehničkog osoblja, a koji rešavaju kroz kulturu vlasništva nad proizvodom.

Open space diskusije

Tea i Andrei za Beograd spremaju format koji se pokazao uspešnim na slovenačkoj sceni — open space diskusiju gde će prisutni izabrati najinteresantnije teme i razmenjivati svoja iskustva i lekcije iz svakodnevnog rada.

Do sada nismo imali ovakav format na nekom od događaja, ali nam gosti kažu da je super-strava u praksi i da bude vrlo interesantno i vredno učesnicima, pa jedva čekamo da ga isprobamo i u Beogradu.

Prijave

Očekujemo da ceo događaj traje otprilike sat ipo (pola sata prezentacija, sat vremena diskusije). Prijavite se ovde za učešće (kao i uvek ulaz je besplatan):

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

sreda, 25. Februar, 2015.

IT Industrija

🔥 Najčitanije