Deveti po redu Mobile Monday uz PSTech i SONY

U ponedeljak 27. januara sa početkom u 18h u KC Gradu-u održaće se deveti po redu Mobile Monday, događaj na kome će se predstaviti noviteti na polju razvoja mobilnih aplikacija sa akcentom na Android platformu. Centralna tema ovog događaja je Sony Mobile i njihova strategija za osvajanje mobilnog tržišta. Dokle se stiglo u ovome i kakvi su dalji planovi, eksuzivno će

Ivan Kovačević
13/01/2014

U ponedeljak 27. januara sa početkom u 18h u KC Gradu-u održaće se deveti po redu Mobile Monday, događaj na kome će se predstaviti noviteti na polju razvoja mobilnih aplikacija sa akcentom na Android platformu.

Centralna tema ovog događaja je Sony Mobile i njihova strategija za osvajanje mobilnog tržišta. Dokle se stiglo u ovome i kakvi su dalji planovi, eksuzivno će nam govoriti Velimir Karadžić, jedan od ključnih ljudi za razvoj Android platforme u kompaniji Sony. Iz ovog japanskog giganta, na deveti po redu MoMo, stiže i jedan od njihovih evanđelista, koji će sa posetiocima podeliti koje su to inovacije na polju softvera u planu za naredni period.

Za kraj, Vladimir Milošević i Aleksandar Ilić iz kompanije PSTech, održaće predavanje na temu razvoja novih verzija operativnog sistema i šta se dešava u Sony Mobile nakon što Google objavi novu verziju Android platforme.

MoMo je već prepoznatljiv po neformalnom delu događaja, rezervisanom za upoznavanje i druženje. Ovog puta, osim SONY telefona, tableta i pametnog sata, sa kojima ćete imati priliku da se poigrate, pripremili smo i prikladne geeky poklone, pa planirajte da ostanete do kraja sa nama.

Organizatori MoMo Srbija događaja su SEE ICT i NIIT uz podršku RNIDS-a i ITTV-a kao medijskog pokrovitelja, a glavni sponzor MoMo #9 događaja je kompanija PSTech. Za ovaj događaj se možete prijaviti preko sajta momo.rs.

Vidimo se u 27og u 18h!

Ivan Kovačević

Objavio/la članak.

ponedeljak, 13. Januar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije