Deset principa za dobar dizajn — Startit Centar Novi Sad

Događaj će biti održan u sredu, 4. septembra, u 18 časova.

U Startit Centru Novi Sad u sredu, 4. septembra, od 18 časova održaće se predavanje „10 principa za dobar dizajn”. Na predavanju će se pričati o primerima vodećih firmi koje prate Diterove principe (Braun, Apple, IKEA) i zašto su uspešni zbog toga. Takođe će se pričati o tome kako se ona mogu primeniti i na današnji digitalni dizajn u IT svetu (UI i UX vebsajtova i aplikacija). Predavač će proći kroz nekoliko primera koji su uspešno i neuspešno pratili ovih 10 principa za dobar dizajn.

Kome je namenjeno?

Okupljanje je namenjeno svima koji žele da čuju 10 principa dobrog dizajna i ljude koje generalno interesuje dizajn svakodnevnih stvari.

Predavač

Aleksandar Stojanović je digitalni dizajner u firmi Cimet Software, gde svakodnevno dizajnira aplikacije i vebsajtove za firme širom sveta. Njegov fokus je UI/UX dizajn kao i vizuelni indetitet. Što se tiče načina rada, pratilac je dizajna usmerenog na korisnike, sa fokusom na minimalizmu i razumljivosti. Uživa u čitanju knjiga i blogova o dizajnu gde uči na primerima drugih. Voli da rešava kompleksne probleme, čita psihologiju i uči nove tehlonogije.

Prijava

Događaj „10 principa za dobar dizajn” će biti održan u sredu, 4. septembra, u 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava na sledećem linku obavezna.

Predstavljamo poslodavca
logo-8-1.png

PRODYNA

Teamgeist! Be part of the team that turns brilliant ideas into brilliant software.

PRODYNA is an innovative IT consultancy specialized on the topic of digital business. We consult companies through the processes of business transformation, and develop the custom software applications and systems.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu