Deset principa za dobar dizajn — Startit Centar Novi Sad

Događaj će biti održan u sredu, 4. septembra, u 18 časova.

U Startit Centru Novi Sad u sredu, 4. septembra, od 18 časova održaće se predavanje „10 principa za dobar dizajn”. Na predavanju će se pričati o primerima vodećih firmi koje prate Diterove principe (Braun, Apple, IKEA) i zašto su uspešni zbog toga. Takođe će se pričati o tome kako se ona mogu primeniti i na današnji digitalni dizajn u IT svetu (UI i UX vebsajtova i aplikacija). Predavač će proći kroz nekoliko primera koji su uspešno i neuspešno pratili ovih 10 principa za dobar dizajn.

Kome je namenjeno?

Okupljanje je namenjeno svima koji žele da čuju 10 principa dobrog dizajna i ljude koje generalno interesuje dizajn svakodnevnih stvari.

Predavač

Aleksandar Stojanović je digitalni dizajner u firmi Cimet Software, gde svakodnevno dizajnira aplikacije i vebsajtove za firme širom sveta. Njegov fokus je UI/UX dizajn kao i vizuelni indetitet. Što se tiče načina rada, pratilac je dizajna usmerenog na korisnike, sa fokusom na minimalizmu i razumljivosti. Uživa u čitanju knjiga i blogova o dizajnu gde uči na primerima drugih. Voli da rešava kompleksne probleme, čita psihologiju i uči nove tehlonogije.

Prijava

Događaj „10 principa za dobar dizajn” će biti održan u sredu, 4. septembra, u 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava na sledećem linku obavezna.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu