DeSci Belgrade okuplja domaću naučnu zajednicu i širi njen potencijal

Konferencija će okupiti neke od najinteresantnijih DeSci projekata koji će podeliti svoja iskustva i posetiocima pružiti priliku da se upoznaju sa svetskim trendovima.

Stefan Alidini
29/05/2023

Desci World: Belgrade / DeSci Belgrade je međunarodna kripto konferencija na kojoj će se okupiti DeSci lideri iz celog sveta, i trajaće od 3–4 juna u Web3House u Beogradu. Prijave su otvorene i besplatne.

DeSci nastoji da koristi web3 i blokčejn tehnologije, protokole za skladištenje podataka, pametne ugovore, tokenizaciju i još mnogo toga da reši neke od najvećih naučnih problema. Kreatori u oblasti decentralizovane nauke trenutno se bave finansiranjem, objavljivanjem, podsticajnim mehanizmima, reproduktivnošću, problemima pristupa i još mnogim drugim temama.

Konferencija će okupiti neke od najinteresantnijih DeSci projekata koji će podeliti svoja iskustva i posetiocima pružiti priliku da se upoznaju sa svetskim trendovima u DeSci. Takođe, biće organizovane praktične radionice i debate na širok spektar tema, od on-chain organizacija i DAO kolektiva, do inovacija u oblasti prava.

Posetioci će imati priliku da prisustvuju live demonstracijama proizvoda, povežu se sa zajednicom i ostvare vredne kontakte, upoznaju se sa osnovama web3 ekosistema, informišu se o tome kako primeniti DeSci alate na interaktivnim radionicama, kako primeniti tokenomics, i još mnogo toga.

World of DeSci je globalna organizacija koja organizuje konferencije kako bi približila DeSci istraživačima i pomogla svetskoj naučnoj zajednici da ostvari svoj pun potencijal. World of DeSci ima cilj da stvori globalnu, distribuisanu i povezanu mrežu DeSci zajednica, a beogradska konferencija treba da posluži kao inkubator i središte aktivnosti buduće lokalne zajednice.

Prijave, kao i više informacija o konferenciji mogu se naći na linku, dok se više informacija o radu DeSci World može naći na zvaničnoj stranici.

Stefan Alidini

Objavio/la članak.

ponedeljak, 29. Maj, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ