Deploy i run-time konfiguracija Elixir aplikacije — meetup u novosadskom Startit Centru

Meetup o Elixir programskom jeziku je zakazan za četvrtak, 11. oktobar, u 18 časova.

U četvrtak, 11. oktobra, od 18 časova u prostorijama novosadskog Startit Centra će biti održan Elixir meetup. Ovaj događaj će se sastojati iz dva dela, gde će na prvom delu predavanja da se obrađuje tema ‚‚Deploy i run-time konfiguracija Elixir aplikacije”, a drugi deo meetupa će biti namenjen druženju i neformalan razgovor uz piće i grickalice.

Na meetupu će biti više reči o tome da Elixir aplikacije mogu da se deploy-uju na dva načina:

  •  kao release korišćenjem exrm-a ili distillery-ja
  •  izvornom kodu uz upotrebu mix-a

Govoriće se o prednostima i manama oba pristupa i o potencijalnim problemima run-time konfigurisanja u oba pristupa.

Ovaj događaj je namenjen svim zainteresovanim za Elixir programski jezik. Samo predavanje pretpostavlja osnovna znanja o Elixiru, dok u neformalnom delu svi mogu ravnopravno učestvovati bez obzira na nivo poznavanja jezika.

Predavač

Predrag Rakić — doktor računarksih nauka. Predrag je radio na FTN-u kao asistent i kasnije docent. Svoje iskustvo je širio u Amazonu, u Sijetlu, gde je radio kao Softver inzenjer, što i dalje radi u RenderedTextu u Novom Sadu.

Prijava

Događaj je zakazan za četvrtak, 11. oktobar, u 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Učešće je besplatno, ali je prijava obavezna i možete je naći ovde.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu