U utorak, 16. jula, u 18 časova u Startit Centru Subotica će biti održan meetup gde će se publici predstaviti Nikola Novaković, stručnjak u mašinskom učenju.

Predavanje će biti na engleskom jeziku.

Mašinsko učenje je termin koji se često može videti na marketing materijalima, objavama za posao i slično. Kada je nešto toliko popularno teško je shvatiti suštinu materije. U ovoj prezentaciji predavač će pokušati da demistifkuje mašinsko učenje, predstaviti ključne koncepte i omogućiti posetiocima da primene znanje na primeru iz prakse.

Predavanje je namenjeno svakome ko je zainteresovan za mašinsko učenje. Prezentacija će imati tehničke delove tako da je potrebno osnovno znanje iz softverskog inženjerstva da bi se prezentacija u potpunosti razumela.

O predavaču

Nikola Novaković je softverski inženjer koji voli startape, mašinsko učenje i pravljenje proizvoda. U slobodno vreme voli da kuva i trenira pse.

Prijave

Događaj je zakazan za 16. jul u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Predavanje će biti održano na engleskom jeziku. Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.