Demistifikacija mašinskog učenja — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 16. jul u 18 časova.

U utorak, 16. jula, u 18 časova u Startit Centru Subotica će biti održan meetup gde će se publici predstaviti Nikola Novaković, stručnjak u mašinskom učenju.

Predavanje će biti na engleskom jeziku.

Mašinsko učenje je termin koji se često može videti na marketing materijalima, objavama za posao i slično. Kada je nešto toliko popularno teško je shvatiti suštinu materije. U ovoj prezentaciji predavač će pokušati da demistifkuje mašinsko učenje, predstaviti ključne koncepte i omogućiti posetiocima da primene znanje na primeru iz prakse.

Predavanje je namenjeno svakome ko je zainteresovan za mašinsko učenje. Prezentacija će imati tehničke delove tako da je potrebno osnovno znanje iz softverskog inženjerstva da bi se prezentacija u potpunosti razumela.

O predavaču

Nikola Novaković je softverski inženjer koji voli startape, mašinsko učenje i pravljenje proizvoda. U slobodno vreme voli da kuva i trenira pse.

Prijave

Događaj je zakazan za 16. jul u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Predavanje će biti održano na engleskom jeziku. Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu