Delimo pet karata za ovogodišnju Data Science konferenciju u Beogradu

Data Science Conference 3.0 posvećen je jednoj od najpopularnijih tehnoloških grana današnjice — nauci o podacima — iz ugla stranih i domaćih stručnjaka i kompanija.

Uroš Nedeljković - 14. Novembar, 2017.

Treća po redu Data Science konferencija biće održana 21. i 22. novembra u Belexpocentru i hotelu Holiday Inn u Beogradu. Ove godine DSC 3.0 postaje multifunkcionalni tehnološki događaj — pored predavanja ovogodišnji program pratiće i 4 keynote govora, panel diskusije, radionice, izlaganje učesnika (takozvani Lighting talks), koktel veče kao i različiti vidovi aktivacija tokom trajanja konferencije. Više o programu možete pročitati u našoj prethodnoj objavi.

Ove godine će na konferenciji govoriti 43 predavača, kako iz Srbije tako i iz inostranstva, a celokupan spisak i satnicu možete pogledati na sajtu konferencije. Neke od kompanija čiji će stručnjaci biti ovogodišnji predavači su: Telenor, Nordeus, Ibis Instruments, CBS Systems, TeleSign i mnogi drugi.

Karte

Ako ste zainteresovani za učešće na ovogodišnjoj Data Science konferenciji, unesite svoje podatke u sledeću formu, a pet najbržih ćemo nagraditi besplatnom kartom.