Definiši svoje ciljeve — Women’s Professional Network radionica u Startit Centru Beograd

Događaj će biti održan u petak, 15. novembra, sa početkom u 18:30 časova.

Na radionici koja je zakazana za petak posetioci će imati priliku da nauče kako da otkriju koji su im prioriteti i kako da ih rangiraju. Radionicom će biti pokriveno nekoliko načina za prioritizaciju, kako u ličnom tako i u poslovnom životu.

Događaj će voditi Ana Pegan, koja, kao i većina nas, u svom životu nosi dosta uloga koje mora da balansira. Prema njenim rečima, za tu vrstu balansiranja najvažnije je razumeti svoje prioritete i mogućnosti.

Ana je Product Owner/Product Manager sa 20 godina iskustva u IT industriji od FinTech kompanija, preko outsourcing startapa, do consumer i B2B proizvoda. Ona inače aktivno vodi i organizuje dve meetup grupe i uključena je u nekoliko različitih inicijativa koje pomažu razvoj IT zajednice.

Prijava

Događaj će biti održan u Startit Centru Beograd (Savska 5) u petak, 15. novembra, sa početkom u 18:30 časova. Prisustvo na događaju je besplatno, ali je obavezna prijava putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Milena Stojanović

  • Wednesday, 13. November 2019.

    Hoćete organizovati nešto slično u Novom Sadu?

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu