Definisanje ciljeva proizvoda kroz simulaciju i igru — meetup u Startit Centru Beograd

Radionica će biti održana u petak, 8. novembra, sa početkom u 18:30 časova.

Nova radionica Belgrade Product Community zajednice je zakazana je za petak, 8. novembar, sa početkom u 18:30 časova u beogradskom Startit Centru.

Svrha radionice je da slikovito, kroz simulaciju i igru predstavi postavljanje ciljeva za proizvod, kako se ti ciljevi usitnjavaju (engl. refinement/grooming) i pripremaju za rad tima na njima, ali i prioritizuju po značaju za cilj proizvoda.

Cilj radionice je da na konkretnom primeru objasni kako se radi mapiranje korisničke priče (engl. User Story mapping) i razjasni značaj ovog procesa za sve uključene u razvoj proizvoda.

Radionica je prilagođena za sve role koje učestvuju u procesu pravljenja proizvoda: Developer, QA tester, Business Analyst, dizajner, Scrum Master, Product Owner i sl.

Predavač

Bojan Milutinović je Release Manager i Agile Coach u TomTom-u, i SAF trener u Agile humans. Ima 10 godina iskustva u IT industriji. Tokom proteklih šest godina vodio je veći broj Scrum i Kanban timova, kao Scrum Master, Agile Coach, Release Train Engineer i Project Manager.

Bojan je SAFe Program konsultant, Kanban Management Professional, jedan je od deset sertifikovanih Scrum profesionalaca u Srbiji, ima Management 3.0 i Agile Project Management sertifikate. Pasionirani je kouč, voli gejmifikaciju i agilne metrike.

Bojan ima veliko primenjeno znanje u lean i agilnoj transformaciji kompanija i vlada gotovo svim agilnim disciplinama: Scrum, Kanban, Scaled Agile Framework, Disciplined Agile Delivery.

Poslednje dve godine radi kao interni SAF trener u TomTomu i SAF trener u Agile Humans-u. Obučio je više od 100 ljudi za polaganje različitih SAF sertifikacija i održao više od 50 različitih gejmifikovanih radionica koje pokrivaju teme interesantne za timove i pojedince uključene u procese razvoja proizvoda.

Prijave

Radionica će biti održana u beogradskom Startit Centru (Savska 5) u petak, 8. novembra, sa početkom u 18:30 časova. Učešće na događaju je besplatno, ali su prijave obavezne putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Milena Stojanović

Unesite termine za pretragu