Definisanje ciljeva proizvoda kroz simulaciju i igru — meetup u Startit Centru Beograd

Radionica će biti održana u petak, 8. novembra, sa početkom u 18:30 časova.

Nova radionica Belgrade Product Community zajednice je zakazana je za petak, 8. novembar, sa početkom u 18:30 časova u beogradskom Startit Centru.

Svrha radionice je da slikovito, kroz simulaciju i igru predstavi postavljanje ciljeva za proizvod, kako se ti ciljevi usitnjavaju (engl. refinement/grooming) i pripremaju za rad tima na njima, ali i prioritizuju po značaju za cilj proizvoda.

Cilj radionice je da na konkretnom primeru objasni kako se radi mapiranje korisničke priče (engl. User Story mapping) i razjasni značaj ovog procesa za sve uključene u razvoj proizvoda.

Radionica je prilagođena za sve role koje učestvuju u procesu pravljenja proizvoda: Developer, QA tester, Business Analyst, dizajner, Scrum Master, Product Owner i sl.

Predavač

Bojan Milutinović je Release Manager i Agile Coach u TomTom-u, i SAF trener u Agile humans. Ima 10 godina iskustva u IT industriji. Tokom proteklih šest godina vodio je veći broj Scrum i Kanban timova, kao Scrum Master, Agile Coach, Release Train Engineer i Project Manager.

Bojan je SAFe Program konsultant, Kanban Management Professional, jedan je od deset sertifikovanih Scrum profesionalaca u Srbiji, ima Management 3.0 i Agile Project Management sertifikate. Pasionirani je kouč, voli gejmifikaciju i agilne metrike.

Bojan ima veliko primenjeno znanje u lean i agilnoj transformaciji kompanija i vlada gotovo svim agilnim disciplinama: Scrum, Kanban, Scaled Agile Framework, Disciplined Agile Delivery.

Poslednje dve godine radi kao interni SAF trener u TomTomu i SAF trener u Agile Humans-u. Obučio je više od 100 ljudi za polaganje različitih SAF sertifikacija i održao više od 50 različitih gejmifikovanih radionica koje pokrivaju teme interesantne za timove i pojedince uključene u procese razvoja proizvoda.

Prijave

Radionica će biti održana u beogradskom Startit Centru (Savska 5) u petak, 8. novembra, sa početkom u 18:30 časova. Učešće na događaju je besplatno, ali su prijave obavezne putem sledeće forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Milena Stojanović

Unesite termine za pretragu