„Da li si zapošljiv/a?!?” — trening u Startit Centru Novi Sad

Trening će biti održan od 25. do 28. oktobra.

Centar za omladinski rad organizuje trening pod nazivom „Da li si zapošljiv/a?!?”, koji je namenjen mladima uzrasta od 18 do 26 godina, koji žive na teritoriji Grada Novog Sada. Ovaj trening sprovodi se u okviru OPENS2019 projekta pod nazivom „Fun Park — Fun starts here”.

„Fun Park” je projekat koji podstiče razvoj kreativnosti i inovacija mladih kroz upotrebu IT tehnologija i omladinskog rada i ogleda se u tome da mladi se ne nalaze samo u ulozi korisnika aktivnosti, već su i kreatori igrice, te učestvuju u kreiranju interaktivne platforme namenjene mladima i omladinskim radnicima, na kojoj će se naći edukativni i zabavni sadržaj.

Kome je namenjen događaj?

Događaj je namenjen svim osobama kojima je potreban odgovor na sledeća pitanja:

  • Da li si zapošljivi?
  • Koje su to obavezna znanja i veštine na tržištu rada?
  • Kako i gde da steknu znanja?
  • Kako da se predstave u najboljem svetlu, bez obzira da li je to razgovor za posao, meetup ili neobavezno druženje?
  • Onima koji žele da postave mnogo pitanja osobama koje učestvuju u procesu selekcije (HR menadžeru/ki, vlasniku/ci kompanije, tim lideru/ki, itd.)

Prijava

Trening „Da li si zapošljiv/a?!?” će biti organizovan od 25. do 28. oktobra sa početkom od 17 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna prijava putem ovog linka.

Termini održavanja treninga su:

  • Petak, 25. oktobar — 17:00 – 21:00
  • Subota, 26. oktobar — 10:00 – 18:00
  • Nedelja, 27. oktobar — 10:00 – 18:00

Svim učesnicima su obezbeđeni ručak i osveženje, a učesnici koji budu prisustvovali celokupnom treningu dobiće i potvrdu o učešću.

Za sva dodatna pitanja (u vezi treninga ili CZOR-a) moguće je kontaktirati koordinatorku Centra za omladinski rad, Tamaru, na broj telefona 063/454662 ili putem mejla tamara.banjac@czor.org.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Jelena Voćkić

Unesite termine za pretragu