Da li Design Sprint ima smisla u korporaciji? — Agile Serbia meetup u novosadskom Startit Centru

Meetup će biti održan 30. oktobra sa početkom u 19 časova.

Marija Savić - 16. Oktobar, 2018.

Agile Serbia organizuje u utorak, 30. oktobra, u 19 časova meetup u saradnji sa Predragom Rajkovićem i Zoranom Vujkovim. Ovog puta, tema je: „Da li Design Sprint ima smisla u korporaciji?“.

Design Sprint se koristi da pomogne prilikom odgovaranja na kritična pitanja kroz dizajn, prototip i testiranje ideja sa kupcima. Međutim, postavlja se pitanje da li ima smisla koristiti Design Sprint u velikim korporacijama.

Na ovom meetupu moderatori će ukratko objasniti koncept Design Sprinta i tehnike koje se koriste. Takođe, podeliće sa učesnicima nekoliko primera proizvoda razvijenih ovom metodom. Na kraju meetupa razmotriće da li i kada ima smisla koristiti Design Sprint u korporaciji.

Neka od pitanja koja će biti obuhvaćena na meetupu su:

Predavači

Meetup će voditi Predrag Rajković i Zoran Vujkov. Predrag je iskusni digital stručnjak i Certified Scrum Product Owner. Zoran je Certified Scrum Professional i Agile Coach. Radio je agilne transformacije u nekoliko kompanija. Takođe, Zoran je jedan od najvećih Agile stručnjaka na našim prostorima.

Više informacija o meetupu možete pronaći na AgileSerbia sajtu.

Prijava

Agile Serbia meetup će biti održan 30. oktobra sa početkom u 19 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Broj mesta na događaju je ograničen i prijave se vrše isključivo putem e-maila — scrum@puzzlesoftware.rs.