Cyber Security meetup u Startit Centru Beograd

Događaj će biti održan u utorak, 18. juna, sa početkom u 18 časova.

U toku jednog sata prisutni će steći šansu da se iz prve ruke informišu o osnovnim pojmovima informacione bezbednosti, ali i da se bilže upoznaju sa ranjivostima, pretnjama, rizicima i vrstama napada na ljude i kompanije.

Najopasnije stvari poput malware-a, ransomware-a, prikupljanja podataka i bruteforce hakerskih napada pratiće demonstracije u live sesijama. I na kraju, nakon ovog cyber security meetupa učesnici će otići kući sa praktičnim savetima kako da ostanu bezbedni na internetu i u darknet okruženju.

Kome je namenjeno predavanje?

Uprkos nazivu skupa, ovo predavanje nije namenjeno isključivo cyber-security profesionalcima, dobrodošli su svi zainteresovani, od studenata i hobista, do zaposlenih u upravi, školama, bankama i kompanijama u IT sektoru, kao i svima kojima je neophodno bolje razumevanje sigurnosti informacija.

Predavač

Miloš Radić, ekspert iz oblasti bezbednosti informacionih sistema @ TradeCore

Pronašao i prijavio više od 100 sigurnosnih propusta na aplikacijama, serverima i informacionim sistemima IKT kompanija, banaka, organizacija uprave, blockchaina i na darknetu. Od 2012. godine do danas bio zaposlen kao programer, napadač (red team), i kao igrač u odbrani (blue team). Član je udruženja eSigurnost.

Prijava

Događaj će biti održan u utorak, 18. juna, od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali je prijava putem forme obavezna.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Marija Jevtić

NAPISAO/la članak     5. juna, 2019.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu