CRM: Istine i zablude — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će biti održan 20. decembra u 18 časova.

Željko Crnjaković - 14. Decembar, 2018.

U Subotici će u četvrtak, 20.decembra, od 18 časova biti održan meetup na temu ‚‚CRM: Istine i zablude”.

CRM sistemi (Client Resource Management — Upravljanje odnosima sa klijentima) se odavno pominju u poslovnim krugovima i predstavljaju opšte prihvaćen i jedan od najboljih načina da vodite računa o svojim klijentima, bili oni potencijalni kupci, ostvarena partnerstva ili kontakti. Često pitanje je kada treba početi sa korišćenjem CRM sistema. Jedno od mišljenja da je bolje to uraditi već od prvih klijenata, a ne čekati da njihov broj pređe preko 100 poziva dnevno. Nažalost, često se dešava da mnoge firme i dalje koriste samo Excel tabele ili jednostavne spiskove za ovakve podatke.

Sve nedoumice u vezi CRM sistema posetiocima će pokušati da otkrije Darko Videnov.

On će sa prisutnima podeliti neke savete i ideje odakle krenuti i kako uopšte izabrati koji je CRM najbolji za koju firmu. Odgovoriće i na pitanja da li je potrebno implementirati najskuplji CRM, kao i da li je potrebno ulagati u konsultante.

Predavanje je namenjeno svima koji misle da je CRM samo softver i koji žele da čuju odgovore na sva navedena pitanja.

O predavaču

Darko Videnov je više od pet godina aktivan učesnik online tržišta, a najviše u oblasti Internet trgovine. Na veme je shvatio značaj prave informacije u pravo vreme i od tada koristi to znanje u poslovne svrhe. Osnivač je kompanije VidenovDigital koja se bavi onlajn marketingom i implementacijom strategije i tehnologije za internet prodavnice, kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Prijave

Događaj je zakazan za 20. decembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.