Počinje sa radom coworking u novosadskom Startit Centru — Broj mesta ograničen, pridružite se

Za 80e mesečno, imate pristup radnom prostoru, kuhinji, sali za sastanke, kao i našoj mreži mentora i profesionalaca.

Marija Gavrilov - 11. Januar, 2017.

U toku prva dva meseca rada Startit Centra u Novom Sadu održali smo 27 događaja za lokalnu IT zajednicu, a iz kancelarija u Centru već radi nekoliko ambicioznih ekipa — Drytools, OverThemes KingdomDanulabs, a uskoro nam se pridružuje i BeeShaper.

Na 1300 kvadrata omogućili smo prostor za događaje, kancelarije za rastuće timove, coworking, a uskoro otvaramo i prvi IT kafić za sve koji žele da uz kafu ili pivo neometano rade van svog redovnog radnog prostora. Takođe, u začetku je i muzej računara, a deo kolekcije se trenutno nalazi upravo u coworking prostoru.

Vreme je da otvorimo i naš prostor za zajednički rad, coworking iz koga možete raditi sami ili sa svojim kolegama. Za 80 evra mesečno za jedno mesto u Centru pružamo:

coworking 1

rsz_dsc_0369

rsz_dsc_0366

Zauzmite svoje mesto:

Broj mesta je ograničen — molimo vas da popunite formular ispod ukoliko želite da počnete da radite iz Startit Centra. Sva dodatna pitanja možete slati na novisad@startit.rs sa napomenom “Za coworking u SCNS”. Naš prostor se nalazi u ulici Miroslava Antića 2, u samom centru grada.