Prostor za rad u novosadskom Startit Centru — Pridruži se i postani deo naše coworking zajednice, broj mesta ograničen

Za 80e mesečno, imate pristup radnom prostoru, kuhinji, sali za sastanke, kao i našoj mreži mentora i profesionalaca.

Marija Gavrilov - 11. Januar, 2017.

Prvog dana novembra 2016. godine otvoren je Startit Centra u Novom Sadu, njegova namena je prvenstveno da ustupa prostor za održavanje događaja organizovanih od strane lokalni IT zajednica. Pored prostora za događaje Startit Centar Novi Sad nudi prostor za rad kako iz coworkinga za pojedince i manje timove tako i iz kancelarija u Centru u kojima već radi nekoliko ambicioznih ekipa — Alchemy, OverThemes Kingdom, Crowded Room Studio, BeeShaper i mnogi drugi.

Na 1300 kvadrata omogućili smo prostor za događaje, kancelarije za rastuće timove, coworking, a dok je u sklopu Centra otvoren i prvi IT kafić — Startit Community bar , za sve koji žele da uz kafu ili pivo neometano rade van svog redovnog radnog prostora. Takođe, u začetku je i muzej računara, a deo kolekcije se trenutno nalazi upravo u coworking prostoru.

Coworking iz koga možete raditi sami ili sa svojim kolegama za 96 evra mesečno za jedno mesto u Centru pružamo:

coworking 1

rsz_dsc_0369

rsz_dsc_0366

Zauzmite svoje mesto:

Broj mesta je ograničen — molimo vas da popunite ovaj formular ukoliko želite da počnete da radite iz Startit Centra. Sva dodatna pitanja možete slati na novisad@startit.rs sa napomenom “Za coworking u SCNS”. Naš prostor se nalazi u ulici Miroslava Antića 2, u samom centru grada.