Coprix Media dobio 100.000€ investiciju od Elevena i postao 10. srpski startap u ovom fondu!

Coprix Media, domaći startap koji želi da promeni način na koji deca uče kroz svoj Ineraktivni bukvar i Interaktivnu matematiku dobio je svoju prvu investiciju od bugarskog akceleratora Eleven. Coprix Media je ujedno i 10. domaći startap u njihovom portfoliju.

Ovaj startap je dobio dva bespovratna granta od Inovacionog fonda od ukupno 170.000€, a, kako nam osnivač Vladimir Koprić kaže, ulazak u Eleven bi trebalo da im pomogne u pripremama za marketing nastup i izlaske na druga tržišta:

vladimir-kopricOva investicija nam mnogo znači, ne samo u terminu novca, koji planiramo da iskoristimo za razvoj biznisa, već i sama činjenica da je neko prepoznao globalni potencijal toga što radimo i omogućava nam pristup mentorima, mreži, itd.
Planiramo da novac iskoristimo za otvaranje globalnog tržišta, konkretno targetiramo arapske zemlje i englesko govorno područje.
Coprix Media postao je drugi domaći startap u Elevenovom novom programu 100 namenjenom naprednijim startapima. Pre njih, investiciju od 100.000€ dobila je i Strawberry Energy ekipa, zanimljivo isto posle granta od Fonda za inovacionu delatnost.

Glasajte za Vladimira!

Vladimir se trenutno takmiči za mesto predavača na Webbit globalnom kongresu. Ukoliko skupi dovoljan broj glasova, moći će da održi svoj govor Škole 2.0, kroz koji će predstaviti načine na koji škole mogu da se unaprede tako da kurikulumi ostanu i dalje na istom nivou, ali da se prilagode deci kroz modernu tehnologiju i tako učine lakšim i zabavnijim za savladati.

Pomozite vladi tako što ćete glasati za njega na ovom linku.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Zoja Kukić

Unesite termine za pretragu