Colosseum Sport Tech Demo Day — inovativne ideje srpskih startapa koji se bave tehnologijom u sportu

Startapi koji su tokom prethodnih pet meseci radili na razvojanju svojih ideja, imaće priliku da pred međunarodnim žirijem i investitorima predstave svoje projekte.

Colosseum Sport Tech Serbia Demo Day će biti održan u sredu, 30. oktobra u 12 časova u Naučno-tehnološkom parku. Tokom Demo dana startapi koji su učestovovali na petomesečnom Bootcamp-u, će pitch-ovati svoje ideje i inovacije, a boriće se i za put u Izrael gde će imati priliku da sa stručnjacima u oblasti sport tech-a dalje rade na razvoju svojih projekata.

Stručni žiri je sastavljen od međunarodnih investitora i preduzetnika, a timovi koji će pokušati da ih impresioniraju tokom Demo day-a su: FitWorld, Wonnabet, 3D Basketball skills, Sportifico, Appollo i SkillBall.

Osim ideja za unapređenje sporta uz pomoć novih tehnoloških rešenja srpskih startapa, tokom ovog događaja će biti održano i nekoliko predavanja o važnosti tehnoloških inovacija, kao i o ulozi i prilikama za startape. O tome kako da startapi privuku investiicje i skaliraju govoriče Geri Stjuart, direktor Wayra UK, korporativnog akceleratora koji ulaže do 50.000 dolara u startape u ranoj fazi razvoja. Nakon njega predavanja će održati i Ron Malotra i Branko Kokir, nekadašnji reprezentativac Srbije u rukometu i direktor kompanije Merkur Games.

Svi zainteresovani kompletan program Demo Day-a mogu naći na sledećem linku.

Colosseum Sport Tech Serbia je program podrške namenjen domaćim startapima koji razvijaju inovacije u oblasti sporta, a koji Naučno-tehnološki park Beograd realizuje u saradnji sa izraelskim Colosseum Sport.

Prijava

Colosseum Sport Tech Serbia Demo Day će biti održan 30. oktobra sa početkom u 12 časova u Naučno-tehnološkom parku. Oni koji bi želeli sa slušaju predavanje i pitch-eve startapa mogu besplatno da posete ovaj događaj, a svoje mesto mogu rezervisati popunjavanjem formulara na ovom linku.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu