Climate KIC Akcelerator 2020 — ukupno 130.000€ za domaće cleantech startape

Program će biti realizovan u 11 evropskih zemalja uključujući i Srbiju, a prijave su otvorene do 8. marta.

Climate — KIC RIS Akcelerator je program namenjen startapima koji razvijaju rešenja u oblasti čistih tehnologija i klimatskih promena. Ovogodišnji program će biti realizovan u jedanaest zemalja, uključujući i Srbiju.

Timovi koji budu primljeni u program će imati prilike da kroz 1 na 1 sastanke sa mentorima i međunarodne radionice i networking događaje unaprede svoj biznis. Pored ovog vida podrške, Climate — KIC RIS Akcelerator dodeljuje i grantove u iznosu do 50.000 evra po timu (iznos zavisi od faze za koju se tim prijavljuje).

Poziv za učešće je otvoren za startape iz Srbije i regiona sa proizvodima koji imaju visok komercijalni potencijal kao i usmerenost na rešavanje problema klimatskih promena.

Climate — KIC Akcelerator 

Pored novca koji sam dobio, a koji mi je puno značio, još važnije mi je bilo ono što sam naučio o stvarima o kojima sam malo ili nimalo razmišljao pre Climate KIC Accelerator-a. Ipak, na prvom mestu su ljudi koje sam upoznao u Srbiji i u Frankfurtu. Networking, kontakti, i razmena ideja su 100 odsto najbolja stvar od svih. To se ne kupuje novcem.

Milan Đurica, učesnik programa u 2019. godini

Program će se odvijati kroz tri faze:

Razvoj biznis modela — Rad na razvoju biznis modela, finaliziranje prototipa proizvoda i dobijanje povratne informacije sa tržišta.

Validacija biznis modela i prvi korisnici — Kroz mentorsku podršku, startapi ulaze u narednu fazu validiranja svog biznis modela i pridobijanja prvih korisnika.

Investicije i skaliranje — Poslednja faza programa služi da pripremi startape za buduće runde investiranja i skaliranje.

Startapi se, u skladu sa svojim stepenom razvoja, mogu prijaviti za bilo koju od navedene tri faze, a dobijeni novčani iznos zavisiće upravo od toga.

Prijave

Više detalja i link ka prijavnom formularu možete naći ovde. Prijave su otvorene do 8. marta.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Aleksandar Arnaut

Unesite termine za pretragu