Novo izdanje Climate KIC akceleratora — do 50.000€ srpskim startapima iz oblasti klimatskih promena

Program će biti realizovan u 9 evropskih zemalja uključujući i Srbiju, a prijave su otvorene do 3. aprila.

Climate — KIC Startap Akcelerator je program namenjen mladim startapima koji razvijaju rešenja u oblasti zaštite životne sredine i klimatskih promena. Ovogodišnji program će biti realizovan u devet zemalja, uključujući i Srbiju.

Pored bootcampova, radionica i mentorske podrške, Program Climate — KIC Akcelerator dodeljuje i finansijsku podršku do 50.000 EUR po timu (iznos zavisi od faze za koju se tim prijavljuje).

Poziv za učešće je otvoren za startape iz Srbije i regiona sa proizvodima koji imaju visok komercijalni potencijal kao i usmerenost na rešavanje problema klimatskih promena.

Ovde možete pogledati koji startapi su tokom prethodnih godina prošli kroz ovaj program, a iz Srbije će i ove godine biti izabrano do 8 ekipa.

Climate — KIC Akcelerator je jedan od najvećih evropskih cleantech programa za early-stage startape, fokusiran na pripremanje inovativnih timova za pronalaženje prvih korisnika, prve investicije i skaliranje njihovog biznisa.

Program će se odvijati kroz tri faze:

  • Razvoj biznis modela: Rad na razvoju biznis modela, finaliziranje prototipa proizvoda i dobijanje fidbeka sa tržišta.
  • Validacija biznis modela i prvi korisnici: Kroz mentorsku podršku, startapi ulaze u narednu fazu validiranja svog biznis modela i pridobijanja prvih korisnika.
  • Investicije i skaliranje: Poslednja faza programa služi da pripremi startape za buduće runde investiranja i skaliranje.

Ove godine, startapi se mogu prijaviti za bilo koju od navedene tri, a dobijeni novčani iznos zavisiće upravo od toga.

Startit će u ovogodišnjem programu učestvovati kao koorganizator i razvijati mentorsku i programsku podršku, a projekat će biti realizovan zajedno sa Privrednom komorom Srbije.

Prijave su otvorene do 3. aprila.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Nemanja Milović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu