CleanTech meetup u subotičkom Startit Centru — prilike za zelene startape i showcase VR-a o zaštiti životne sredine

Ovog leta i jeseni u Startit centrima organizujemo seriju CleanTech okupljanja koja za cilj imaju povezivanje i izgradnju zajednice ‚‚zelenih” startapa u našoj zemlji. Naredni meetup će biti održan u Startit Centru Subotica 11. oktobra od 18 časova.
CleanTech meetup u Startit Centru

U četvrtak, 11. oktobra, od 18 časova u subotičkom Startit Centru biće održan meetup na kojem će Nemanja Milović govoriti o prilikama za dobijanje sredstava u oblasti čistih tehnologija, a nakon toga će biti održan VR showcase.

Poslednjih godina se u fokusu javnosti sve više nalaze inovativne tehnologije koje doprinose smanjenju zagađenja životne sredine i borbi protiv klimatskih promena.

CleanTech startapi su počeli da dobijaju više pažnje od investitora, a pojavio se i veliki broj programa koji nude bespovratna sredstva timovima koji razvijaju tehnologije za rešavanje problema zagađenja i globalne promene klime.

Nemanja Milović će učesnicima predstaviti mogućnosti koje pružaju CleanTech programi na kojima radi Startit, dok će u okviru VR showcase-a prisutni moći da isprobaju aplikaciju koja ih stavlja u ulogu drveta kako bi mogli da osete sa kakvim sve izazovima se prioroda susreće zbog klimatskih promena i nemara za životnu sredinu.

O predavaču

Nemanja Milović je menadžer projekata iz CleanTech oblasti u Startitu (EIT InnoEnergy, Climate-KIC) i osnivač sajta klima101.rs koji se bavi klimatskim promenama.

Prijave

Događaj je zakazan za 11. oktobar od 18 časova u Startit Centru Subotica (Korzo 1). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem ovog linka.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Željko Crnjaković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu