Četvrta SEOIT konferencija — onlajn

Konferencija će se održati 17. decembra od 17 časova.

milicamilojkov
08/12/2020

Tema četvrte konferencije biće “SEO planiranje i testiranje za vreme Covid19 pandemije — rezultati”. Konferenciju organizuje kompanija Catena Media uz podršku Startita. Sledećeg četvrtka, 17.decembra sa početkom u 17 časova, održaće se četvrta SEOIT konferencija ovog puta onlajn.

Program konferencije sastoji se od pet jasnih predavanja, koja će moći da prate svi zainteresovani, kako početnici tako i ljudi koji se bave SEO-om ili nekim od srodnih oblasti digitalnog marketinga. Iskustvo u radu tokom pandemije biće predstavljeno iz različitih perspektiva stručnjaka za SEO. Predavači konferencije Dragiša Gligorijević (SEO Specialist, Catena Media), Jelena Spasojević (SEO Specialist, Catena Media), Dragan Berak (SEO Manager, Catena Media), Marijana Škrivanko (SEO Strategy Lead, Catena Media) i Roman Petrusca (SEO Team Lead, Catena Media Malta) predstaviće rezultate ovogodišnjeg SEO planiranja i testiranja. Predavači će govoriti iz svoje lične perspektive i na osnovu svog iskustva i različitih SEO pozicija koje su do sada obavljali.

Nakon svakog predavanja, posetioci će imati pet minuta za postavljanje pitanje.

AGENDA

17:00 — Dobrodošlica

17:05 — Kako dominirati iGaming industrijom za vreme korone uz optimizovanu URL strukturu sajta

Dragiša Gligorijević – SEO Specialist, Catena Media
Dragiša se više od 4 godine bavi SEO optimizacijom. Radio je na različitim affiliate, SaaS i eCommerce sajtovima, na domaćem i stranom tržištu. Trenutno je zaposlen kao SEO Specialist u kompaniji Catena Media, gde najviše radi na sajtu AskGamblers.com. Posebno je posvećen On-Site optimizaciji i pronalaženju načina da kroz optimizovanu URL strukturu unapredi SEO performanse celog sajta.

17:30  — Od lošeg ka dobrom sajtu i tokom globalne pandemije

Jelena Spasojević – SEO Specialist, Catena Media

Zaposlena kao SEO Product Specialist sa sedam godina radnog iskustva pretežno u web design firmama. Iskustva pokrivaju: airline, eCommerce, local i affiliate SEO, za različite lokacije.

17:55 — Pauza

18:00 — SEO during COVID-19

Dragan Berak – SEO Manager, Catena Media

Trenutno je zaposlen kao SEO menadžer, sa više od deset godina iskustva u internet marketingu. Od 2014. godine fokus mu je SEO. Radio je na desetinama projekata u nekoliko različitih industrija: Ecommerce, SaaS, Job Boards, Web Design, Affiliate Marketing.

18:25 — Kako poboljšati SEO performanse sajta dok traje pandemija

Marijana Škrivanko – SEO Strategy Lead, Catena Media

SEO ekspert sa 10 godina iskustva u nekoliko internacionalnih agencija i suosnivač SEOIT konferencije. Osnivač i predavač SEO Akademije. Zaposlena kao SEO Strategy Lead u Catena Media.

18:50 — Understanding Traffic Trends in a CoVid World & Reaching the Right Conclusions

Roman Petrusca – SEO Team Lead, Catena Media Malta

SEO specijalista, više od tri godine bavi se SEO-om, marketing strategijom, Google analitikom. Suosnivač je rumunske agencije za digitalni marketing Digital Mint. Trenutno je zaposlen na poziciji SEO Team Lead-a u kompaniji Catena Media sa predstavništvom na Malti.

Prijavi se za konferenciju

Konferencija će biti održana u četvrtak, 17. decembra, sa početkom u 17 časova, a predavanje ćete moći da pratite onlajn.

Učešće na konferenciji se obezbeđuje prijavom na ovu formu uz slanje SMS poruke humanitarnog karaktera.

Catena Media je kreativna lead generation marketinška kompanija specijalizovana za iGaming industriju, sa kancelarijama u Velikoj Britaniji, Malti i Srbiji. Beogradski tim kompanije, koji se trenutno sastoji od više od 70 ljudi, radi na projektu AskGamblers, svetskoj platformi za online gambling.

milicamilojkov

Objavio/la članak.

utorak, 8. Decembar, 2020.

IT Industrija

🔥 Najčitanije