Četvrta industrijska revolucija — šansa ili opasnost za poslovanje?

Kako iskoristiti potencijale četvrte industrijske revolucije u biznisu (bez obzira na vrstu biznisa).

Una Gemović
17/09/2019

Meetup „Četvrta industrijska revolucija — šansa ili opasnost za poslovanje?“ namenjen je svima koji žele da izbegnu zamke i iskoriste potencijale tekuće industrijske revolucije. Predavanje je zakazano za četvrtak, 26. septembar, u 18 časova u Startit Centru Šabac.

Bilo da je neko zaposlen, razmišlja o pokretanju privatnog posla, rukovodi ili je vlasnik preduzeća, pod uticajem je promena čije su brzina i obim nezabeleženi u dosadašnjoj istoriji. Veličina biznisa nije važna, od mikro, malih preduzeća i preduzetnika, do velikih korporacija — principi su isti.

Šta posetioci mogu da saznaju?

Šta donosi sutra? Najvažniji trendovi — gde je Srbija u odnosu na svet (ima li šanse za nas)? Učimo na tuđem iskustvu: zašto su neke kompanije kroz istoriju propadale, a druge profitirale? Da li to zaista nešto što može da se dogodi samo drugima? Zašto je apsolutno neophodno digitalno se transformisati na vreme? Kako iskoristiti potencijale četvrte industrijske revolucije u biznisu (bez obzira na vrstu biznisa)? Kako transformisati marketing i poslovne procese da bi bili u funkciji stvaranja organizacije pobednika?

Teme

O predavačima

Zoran Jovanović je vlasnik agencije Kato marketing i konsalting. Sertifikovani ekspert socijalnih medija i elektronske trgovine od strane WKO-a. Konsultant u oblasti digitalne transformacije pri Centru za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije. Sertifikovani konsultant za podršku poslovanju malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u oblasti Internet marketinga i prodaje. Sertifikovani opšti konsultant za podršku poslovanju malih i srednjih preduzeća i preduzetnika. Sertifikovani Google AdWords profesionalac. Osnivač konferencije o elektronskom poslovanju i internet trgovini „Šabac Link”. U poslednjih 12 godina se intenzivno bavi internet marketingom. U ovom periodu je vodio i projekte izrade preko 250 veb sajtova.

Vladimir Arnautović je osnivač i CEO Tender5.net, online platforme koja povezuje građevinske firme sa klijentima. Sertifikovani ekspert digitalne transformacije od strane WKO-a. Konsultant u oblasti digitalne transformacije pri Centru za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije. Veliko iskustvo iz offline sfere poslovanja (projektant, tehnolog u automobilskoj industriji) preneo je u online svet. Predavač na temu pokretanje sopstvenog biznisa i lean startup metodologije na Internet Academy-ju. Aktivan u razvoju novih online platformi, za domaće i strano tržište, kao partner ili konsultant. Zagovornik konstantnog učenja i usavršavanja kao osnove za lični i poslovni napredak svakog pojedinca.

Prijave

Meetup je zakazan za četvrtak, 26. septembar, sa početkom u 18 časova u prostorijama Startit Centra Šabac (Karađorđeva 27,  I sprat, zgrada Navipa). Prisustvo na događaju je besplatno, ali su prijave obavezne. Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg linka.

Una Gemović

Objavio/la članak.

utorak, 17. Septembar, 2019.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ