Četrnaesta radionica za razvijanje WordPress tema — Startit Centar Novi Sad

Radionica će biti održana u subotu, 13. aprila, od 11 časova.

Jelena Voćkić - 8. April, 2019.

Četrnaesta WordPress radionica biće održana u subotu, 20. aprila, od 11 časova. Sledeći termin biće posvećen prilagođenim poljima i dodatku za proširivanje ove funkcionalnosti — Advanced Custom Fields.

Na prethodnoj radionici polaznici su se bavili dodatkom za proširivanje mogućnosti prilagođavača (Customizer) — Kirki. Više o tome potražite ovde.

Za potrebe radionice potrebno je poneti lični prenosni računar sa spremnom WordPress instalacijom u lokalnom razvojnom okruženju. Polaznici koji su bili u prošlom terminu nastavljaju na istoj instalaciji. Radionicu je moguće pratiti i bez računara, a kompletan kod će biti objavljen na Githubu i svima će biti dostupan.

Više detalja zainteresovani mogu pronaći ovde.

Za koga je radionica?

Minimalno očekivano predznanje polaznika je WordPress, PHP junior ili medior developer.

Predavač

Milana Cap se bavi WordPress developmentom od 2010 godine. Trenutno je freelance WordPress developer u Toptalu. Aktivan je član timova Dokumentacije i Theme Reviewa na WordPress.org.

Prijava

Četrnaesta WordPress radionica biće održana 20. aprila od 11 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Radionica je besplatna, ali je ograničen broj polaznika. Prijavu za radionicu možete izvršiti putem ovog linka.