Četiri dinamike agilnosti koje svaki Scrum Master i lider treba da zna — meetup u Startit Centru Beograd

Radionica će biti održana 10. septembra sa početkom u 18 časova.
Kako da razbiješ unutrašnje barijere i pokreneš svoj biznis

Agile Serbia organizuje meetup na temu „Četiri dinamike agilnosti koje svaki Scrum Master i lider treba da zna” u saradnji sa Miljanom Bajićem, sertifikovanim Scrum trenerom i Agile stručnjakom iz SAD-a.

Miljan Bajić će sa učesnicima podeliti svoja iskustva iz prakse, kroz studiju slučaja — jedna kompanija je reorganizovala 1200 zaposlenih iz IT odeljenja u 118 Scrum i Kanban timova za manje od 12 meseci. Kroz ovaj primer posetioci će se upoznati sa problemima koji se najčešće sreću u praksi, kakav je bio njihov pristup i šta iz njega mogu da nauče. Takođe, koliko je Scrum Master u ovom procesu bitan i kakva je danas situacija što se Scrum Mastera tiče, odnosa kvantiteta i kvaliteta, kao i šta je to što odlikuje one vrhunske.

Meetup će biti organizovan na engleskom jeziku. Učesnici će imati priliku da čuju i pronađu dobru inspiraciju za sebe kroz studiju slučaja i mogućnost da sami pokrenu promene u svojoj organizaciji.

Šta se može naučiti:

  • Ključni aspekti holističke organizacione transformacije
  • Kakve su uloge u studiji slučaja igrali tim lideri, Scrum Masteri, Product Owneri i drugi faktori koji su uticali na promenu
  • Na koji se način posao mora i može transformisati

Predavač

Meetup će voditi Miljan Bajić, sertifikovani Scrum trener od strane Scrum Alliance, jedan od malobrojnih Agile profesionalaca u svetu koji poseduje zvanje sertifikovanog enterprajz trenera (CEC), kao i CST. Miljan je kroz svoju praksu sarađivao sa kompanijama kojima je omogućavao da unaprede efikasnost kombinujući Lean filozofiju i agilan pristup. Iza sebe ima bogatu praksu na polju agilnih transformacija. Pored prakse, poseduje i bogato predavačko iskustvo sa Univerziteta Južni Mejn i Južni Nju Hempšir, na kojima predaje Agilno liderstvo i unapređenje procesa, kao i Organizacione promene. Redovni je učesnik i govornik na brojnim međunarodnim konferencijama i Agile događajima širom Evrope i Amerike.

Prijava

Radionica će biti održana 10. septembra sa početkom u 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Broj mesta za meetup je ograničen i prijave se vrše isključivo putem email-a: sara.milosavljevic@puzzlesoftware.rs.

Više informacija o meetupu zainteresovani mogu pronaći na sajtu zajednice Agile Serbia.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marija Anđelić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu