C++ meetup — prelazak iz embeded programiranja u gamedev

Događaj će se održati 4. septembra u Ubisoft Belgrade studiju.

Svi oni sa iskustvom u C++ tehnologiji (ali i početnici), prve srede u septembru imaće priliku da prisustvuju Cpp Meetup-u koji nosi slogan Chasing Bugs and Llamas.

Zamisao organizatora je da predavači sa prisutnima podele iskustvo prelaska iz embedded programiranja u gamedev, a zatim i prepričaju nekoliko zanimljivih bagova sa kojima su se susreli. Pored toga, posebna pažnja biće posvećena low-level C++ pitanjima i rešenjima, posmatrano kroz lupu gamedeva. U tom smislu agenda je sledeća:

18:30 – Kako sam od embedded programera postao game developer?

18:45 – Bagovi u kompajleru i prepisi memorije – nekoliko lovačkih priča iz razvoja igara

19:15 – Low-level ask me anything (llama)

19.30 – Punch and pie

Meetup organizuje Ubisoft Belgrade, pa će ovom prilikom predavači biti članovi ovdašnjeg Ubisoft tima: Nikola Šobajić (Lead Programmer), Pavle Petrović (Technical Lead) i Rajko Korićanac (Engine Programmer).

Prijave

Događaj se održava 4. septembra u Ubisoft Belgrade studiju (Balkanska 44) sa početkom u 18:30 časova. Prisustvo je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da rezervišete svoje mesto putem sledećeg linka.

Predstavljamo poslodavca
logo-8-1.png

PRODYNA

Teamgeist! Be part of the team that turns brilliant ideas into brilliant software.

PRODYNA is an innovative IT consultancy specialized on the topic of digital business. We consult companies through the processes of business transformation, and develop the custom software applications and systems.

Sanja Vatić

NAPISAO/la članak     21/08/2019

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu