Budućnost weba iz ugla dizajna i front-end developmenta — mini meetup u Novom Sadu

Meetup će biti održan u četvrtak, 4. jula, sa početkom u 17 i 30.

Četvrti po redu DaFED mini meetup će biti održan ovog četvrtka, 4. jula, u 17 i 30 u novosadsnom Kreativnom centru P R O S T O R. Ovonedeljni meetup će pokriti temu promena na webu i u kojim pravcima je dobro proširivati znanje.

Jedan od predavača je Vitalij Fridmen, osnivač jednog od vodećih online maganizna — Smashing Magazine-a. On će zajedno sa osnivačem kompanije Purezeen, Danilom Novakovićem govoriti o budućnosti weba iz ugla dizajna, front-end developmenta kao i korišćenja aktuelnih tehnologija. Takođe, biće reči i o početnicima i na koji način je najbolje započeti karijeru u IT svetu.

Prijava

Meetup će biti održan u četvrtak, 4. jula, u Kreativnom centru P R O S T O R  (Beogradska 11, podgrađe Petrovaradinske tvrđave) u 17 i 30. Prisustvo je besplatno, ali se zbog ograničenog broja mesta prijava popunjavanjem ove forme obavezna.

 

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu