Budućnost blockchaina i praktične primene — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će biti održan u četvtak, 21. juna, u Startit Centru Subotica.

Željko Crnjaković - 14. Jun, 2018.

U Startit Centru Subotica u četvrtak, 21. juna u 18 časova, biće održan još jedan u nizu meetupa na temu blockchain tehnologije. O budućnosti blockchaina i njegovoj primeni govoriće Siniša Lazarek.

U trećem po redu predavanju o blockchainu i kriptovalutama biće reči o praktičnim primenama blockchain tehnologije. Od aplikacija u industriji do toga kako blockchain baze mogu da zemene cloud platforme. Takođe, osvrnućemo se na implementaciju SAP softvera na blockchainu.

Drugi deo predavanje će se pozabaviti bezbednosnim pitanjima vezanim za blockchain uz kratak osvrt na najnovije vesti i dešavanje u blockchain svetu.

O predavaču

Siniša Lazarek se prvi put susreo sa Bitcoinom 2012 godine. Od onda prati kripto zajednicu i tehnologiju vezanu za blockchain. Sredinom 2017. ulaže prvi novac u kripto i počinje sa trgovinom kriptovaluta na berzi. Od novembra 2017. je deo DREF tima – blockchain startapa koji razvija decentralizovan fond nekretnina u New Yorku i DAO applikacije na Etheremu.

Prijave

Događaj je zakazan za 21. jun u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1, II sprat). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.