Book A Boat dobio investiciju od bugarskog Elevena!

Beogradski Book A Boat još jedan je domaći tim koji je dobio investiciju od bugarskog akceleratora Eleven u iznosu od 25.000€ sa mogućnosti za dalje investicije u budućnosti u iznosu do 200.000€. O ovom startapu smo već pisali, u pitanju je servis koji se sastoji od veb i mobilne aplikacije koja omogućava korisnicima da na brz i jednostavan način

Zoja Kukić
17/07/2014

Beogradski Book A Boat još jedan je domaći tim koji je dobio investiciju od bugarskog akceleratora Eleven u iznosu od 25.000€ sa mogućnosti za dalje investicije u budućnosti u iznosu do 200.000€.

O ovom startapu smo već pisali, u pitanju je servis koji se sastoji od veb i mobilne aplikacije koja omogućava korisnicima da na brz i jednostavan način dođu do željene destinacije različitim vrstama plovila.

Srbija je druga po redu zemlja u čije startape idu investicije bugarskog fonda, a uz Book A Boat se broj startapa sa investicijom Elevena povećava na 9. Ono što je zanimljivo je da su na danima selekcije bila još dva srpska tima, pa se nadamo da će uskoro stići dobre vesti i odatle – pregovori umeju nekad da se oduže kada su ovakve stvari u pitanju.

Kako nam Aleksandar Bibovski, osnivač kaže, investicija im znači i zbog pomoći oko ulaska na nova tržišta:

aleksandarUlazak u Eleven nam je značajan zbog dobrih konekcija na novim tržištima za Book A Boat. Cilj nam je, pre svega, da proširimo tim i ubrzamo rast našeg startapa.

Book A Boat je jedan od naših komšija u Potkrovlju, a sada će se privremeno izmestiti iz Beograda na tromesečni boravak u Sofiji. Inače, Book A Boat je treći stanar Potkrovlja koji je postao deo bugarskog akceleratora, pre toga su kroz njega prošli Farmia i DataMaid.

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

četvrtak, 17. Jul, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Mira

petak, 8. Avgust, 2014.

Bravo, Cestitamoooo lepo kad mladi nasi ljudi imaju uspeh u radu. Svaka Cast. napred tako.

CR

sreda, 30. Jul, 2014.

Bravoooooooooo, samo napred.

Aleksandar Gvozden

četvrtak, 17. Jul, 2014.

broj se povecao za jos 2 juce

novii

četvrtak, 17. Jul, 2014.

Svaka čast, lepe vesti.