Blockchain i kriptovalute teme meetupa u Startit Centru ovog četvrtka

Aleksandar Matanović i Branimir Rakić podeliće sa nama svoja iskustva iz ove sve popularnije oblasti.

Aleksa Vidović
20/11/2017

U četvrtak 23. novembra, u 18 časova, u beogradskom Startit Centru održaće se meetup na temu blockchaina i kriptovaluta. Na meetupu će govoriti Aleksandar Matanović i Branimir Rakić.

Aleksandar se bavi kriptovalutama već više od 6 godina. Želja mu je da kroz osnivanje i rad u www.ecd.rs, www.cointelegraph.rs i Bitkoin Asocijaciji Srbije proširi svest o kriptovalutama i ojača infrastrukturu potrebnu za širu prihvaćenost ove nove vrste novca. Završio je Elektrotehnički fakultet u Beogradu, a zatim master studije iz oblasti digitalnih valuta na Univezitetu u Nikoziji.

U saradnji sa Metropolitan Univerzitetom u Beogradu, kreirao je prvi kurs o kriptovalutama u Srbiji, na kojem je istovremeno i predavač.

Aleksandar će pričati o finansijskim aspektima potencijala kriptovaluta.

Branimir Rakić je CTO OriginTraila, startapa koji razvija blockchain protokol za transparentnost podataka u lancima nabavke, čiju vrednost je prepoznao i Walmart koji im je ove godine dodelio nagradu. On će predstaviti njihovu misiju i kako OriginTrail planira da razvije svoju decentralizovanu mrežu.

Branimir će nam pričati o:

Nakon predavanja biće organizovano i druženje uz pivo, kada će svi učesnici moći da u neformalnoj atmosferi razgovaraju sa predavačima i razmene znanja i iskustva koja se tiču ove oblasti.

Prijave

Događaj će se održati u beogradskom Startit Centru, 23. novembra sa početkom u 18h, a možete se prijaviti putem ove forme.

Aleksa Vidović

Objavio/la članak.

ponedeljak, 20. Novembar, 2017.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ