Bliži se četvrta online Crowdfunding akademija, rok za prijave 10. jun

Trodnevna edukacija je besplatna i namenjena svima koje interesuje model crowdfunding finansiranja.

Još dva dana je ostalo do isteka roka za prijave na četvrtu po redu online Crowdfunding akademiju, koja počinje 18. juna u 10 časova, i biće održana preko Zoom-a. Akademiju organizuje Crowdfunding.rs, program podrške razvoja crowdfunding-a u Srbiji iza kog stoji tim koji od 2017. godine realizuje različite programe edukacije i kampanje u pomenutoj oblasti. Dosadašnji programi okupili su više od 450 pojedinaca iz IT sfere, kreativne industrije, socijalnog preduzetništva i drugih sektora.

Akademija podrazumeva trodnevnu edukaciju iz ove oblasti, a učesnici će imati prilike da čuju mišljenja stručnjaka iz oblasti komunikacija, dizajna i preduzetništva iz Srbije i Hrvatske. Organizatori kažu da će učesnici tokom tri dana steći osnove o svim aspektima planiranja i vođenja uspešne crowdfunding kampanje.

O predavačima možete da saznate više na sledećoj stranici.

Konkretno, program akademije obuhvata:

  • osmišljavanje projektne ideje, finansija i tehnički aspekt pripreme kampanje;
  • storytelling, dizajn i video pitch;
  • plan komuniciranja i izgradnje mreže sa pružaocima podrške;
  • savete i uputstva uspešnih preduzetnika, komunikacijskih stručnjaka i eksperata za crowdfunding.

Celokupna agenda dostupna je na sledećem linku.

Edukacija je zamišljena tako da uključi i teorijske i praktične celine, ali i nagrade za najkvalitetnije timove. Dva najuspešnija tima osvajaju besplatnu produkciju celokupne crowdfunding kampanje, a biće nagrađena i četiri izabrana tima koji se tokom trajanja akademije istaknu po visokom kvalitetu ‒ za njih je obezbeđena besplatna šestodnevna mentorska podrška za planiranje i sprovođenje kompletne crowdfunding kampanje.

Broj mesta je ograničen, a da biste se prijavili i predložili svoju ideju potrebno je da popunite online formular.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Tomislav Jelesijević

Unesite termine za pretragu