Kako uspešno voditi biznis u digitalnom okruženju? — radionica u šabačkom Startit Centru

Proces digitalne transformacije istisnuo je neke stare načine poslovanja, a otvorio put novim. Kompanije se okreću tim novim modelima da bi ostale konkurentne.

Una Gemović - 15. Mart, 2019.

Radionica na temu digitalne transformacije će biti održana u Startit Centru Šabac (Karađorđeva 27, Navip zgrada), u sredu, 27. marta, sa početkom u 11 časova.

Edukativna radionica pruža mogućnost malim i srednjim preduzećima da se upoznaju sa konceptom digitalne transformacije. U fokusu će biti upravljanje inicijativama za digitalnu transformaciju kompanija šta ih pokreće i na koje oblasti je potrebno obratiti posebnu pažnju. Cilj radionice je da na konkretnim primerima iz tri različite industrije i kroz vežbe učesnici ‚‚osete digitalnu transformaciju na delu i budu inspirisani da dalje istražuju. Bez obzira na veličinu kompanije i industriju u kojoj posluje, dobijene informacije i alati će pomoći unapređenju poslovanja i konkurentnosti na tržištu.

Razlozi da prisustvujete

Agenda

O predavaču

Momir Đekić je konsultant za digitalnu transformaciju sa decenijskim iskustvom u poslovnoj analizi, dizajniranju i implementaciji složenih IT sistema u javnom i privatnom sektoru. Nakon završetka studija na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, završio je MBA studije poslovne škole Bled u Sloveniji. Vodio je tehničke i poslovne timove u korporacijama i startapima i snažno podržava rastuću zajednicu tehnoloških kompanija u Srbiji kroz saradnju sa relevantnim institucijama. Momir je i dugogodišnji novinar i kolumnista magazina ‚‚Svet kompjutera”, a od 2017. godine je i rukovodilac tima zaduženog za razvoj inovacija u kompaniji Telegroup.

Prijave

Učešće na radionici je potpuno besplatno, a broj učesnika je ograničen na 20. Svoj dolazak možete potvrditi putem online prijave preko ovog linka.