„Biznis planiranje“ — treća u nizu SIA radionica u beogradskom Startit Centru

Radionica je planirana za 16. april od 18 časova.

Danica Kovač - 11. April, 2018.

Nakon dve SIA radionice održane u Beogradu, na trećoj po redu besplatnoj radionici, sa temom „Biznis planiranje“, učesnici će savladavati teoretske okvire biznis planiranja i razvijati konkretan biznis plan, najosnovnijeg tipa.

Fokus Social Impact Awarda jeste na potencijalu mladih da stvaraju promene, no radionica je otvorena za sve aktivne i zainteresovane građane i građanke, bez obzira na godine.

Ovaj događaj je deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje će se održati u Beogradu i koje učesnicima mogu poslužiti kao uvod i koristan trening za takmičenje Social Impact Award. Ovo takmičenje pruža priliku za sve učesnike da se prijave i uz mentore razviju plan za realizaciju svog društvenog preduzeća.

Šta je Social Impact Award?

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godna, čiji je cilj razvijanje i implementiranje inovativnih rešenja za društvene i ekološke probleme. Misija je da se promoviše duh društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje.

Prijave

Radionica će se održati u ponedeljak, 16. aprila sa početkom u 18 časova u prostorijama beogradskog Startit Centra, na adresi Savska 5. Prisustvovanje radionici je besplatno. Prijavi se popunjavanjem kratkog formulara.