Bitni signali: Kako da znate da li “veliki igrači” više prodaju ili kupuju neku kriptovalutu?

Koristan dodatak za sve koji trguju kriptovalutama

Coinbase koristi svoju značajnu korisničku bazu kako bi vam omogućio da trgujete pametnije, tj. da dobijete informacije o trendovima vezanim za kriptovaute koje pratite, saopšteno je sa ovog sajta.

Na ovom sajtu možete trgovati sa 15 kriptovaluta, a novi dodatak omogućava da vidite šta klijenti sa najvećim kapitalom trenutno rade sa kriptovautama. Za svaku kriptovalutu vidite odnos u procentima između prodaje i kupovine.

Naime, ovaj sajt nadgleda šta onih 10 odsto vlasnika najveće vrednosti, za određenu kriptovalutu, radi u tom trenutku. To su značajni signali za sve koji trguju ovim valutama, apdejtuju se na svaka 2 sata, i daju informaciju o tome koliko korisnika iz tih 10 odsto je povećalo ili umanjilo svoj kapital, baš u toj kriptovaluti.

Coinbase takođe računa i druge dve činjenice, popularnost neke valute, kao i prosečno vreme zadržavanja određene valute pre nego je korisnik proda. Jedina manjkavost je recimo što ako svoja sredstva pošaljete u neki od wallet-a – ovaj sajt računa da ste ih se oslobodili, jer više nisu na Coinbase-u.

Konačno, Coinbase vam daje i uvid u to da li su određene kriptovalute povezane, na primer, ako kriptovaluta X i Y imaju korelaciju od 0 odsto, to znači da nemaju uzročnu vezu, dok negativna korelacija znači da se vrednosti dve kriptovalute kreću u suprotnom smeru.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Aleksandar Krunić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu