Besplatan letnji kamp za senior developere u Barseloni, rok za prijavu 28. jun

Tanja Marin - 17. Jun, 2019.

Kompanija Kiwi.com, koja se bavi pronalaženjem avionskih karata za putovanja u odnosu na to koliko novca putnik ima, organizuje intenzivni besplatni letnji kamp za senior programere od 22. do 28. jula u Barseloni.

Ova kompanija organizuje kamp na kojem će seniori imati priliku da rade na njihovim novim projektima, da razvijaju svoje veštine i da uče od mentora, seniora kompanije koji vode ove projekte. Na kampu će učesnici dobiti intenzivne programske zadatke da kreiraju mikroservise u Python-u i Java-i, zatim da ih objedine koristeći Cloud, a zatim da proslede do React Nativ aplikacije uz pomoć GraphQL-a.

Na ovom kampu mogu da učestvuju i frontend i backend senior developeri, a selekcija kandidata će biti izvršena posle koderskog izazova (engl. coding challenge), koji će svi zainteresovani dobiti nakon prijave.

Osim besplatnog smeštaja, hrane i pića u Barseloni, učesnici kampa će dobiti i vaučer u iznosu od 200 evra za troškove puta, kao i vaučer na 1000 evra na sajtu Kiwi.com za sledeće putovanje.

Više detalja o programu, mentorima i projektima dostupno je na sajtu Kiwi.com letnjeg kampa.

Prijava

Kiwi kamp za senior developere će biti održan u Barseloni od 22. do 28. jula. Svi zainteresovi seniori se za učešće na kampu mogu registrovati do 28. juna na ovom linku.